Pokazuje rezultate 1 do 50 od 526

Tema: Božićni kolači 2012.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    Citiraj pužić prvotno napisa Vidi poruku
    i ja rafaelo radim s bijelom čokoladom, bez mlijeka u prahu..stoje i tjedan dana..na hladnom naravno
    mogu one stajati onoliko dugo koliko je rok trajanja maslacu
    tako da to nije problem
    a, ti si vaš sa kuverturom radila
    zapravo, onda mi je još čudnije što se smrzne jer je ona baš masna
    kad god koje kolače s njom radim, moram staviti manje čokolade

    ja sam radila s milkom

  2. #2
    stella avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    953

    Početno

    Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    mogu one stajati onoliko dugo koliko je rok trajanja maslacu
    tako da to nije problem
    a, ti si vaš sa kuverturom radila
    zapravo, onda mi je još čudnije što se smrzne jer je ona baš masna
    kad god koje kolače s njom radim, moram staviti manje čokolade

    ja sam radila s milkom

    meni su super s onom čokoladom iz DM-a, mislim apri da si to u negdje na početku u osnovnom receptu navela. bijela s krispijem, ma mrak budu te kuglice

  3. #3
    pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006
    Lokacija
    tu i tamo
    Postovi
    1,984

    Početno

    krivo si citirala ne pravim ja s kuverturom..
    ja rafaelo pravim s bijelom milkom a sad ću probati s tom iz dm-a

  4. #4
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    Citiraj pužić prvotno napisa Vidi poruku
    krivo si citirala ne pravim ja s kuverturom..
    ja rafaelo pravim s bijelom milkom a sad ću probati s tom iz dm-a

    ma ne
    genius radi s kuverturom
    nisam dva citata stavljala, nije mi se dalo

    ana.m, ja baš ne mogu taj okus mlijeka u prahu
    zato ne pijem ni kupovna mlijeka, samo domaće
    ko što nekome domaće mlijeko smrdi "po kravama", tako meni taj prah ima preodvratan okus i miris i osjetim ga i u kolaču na kilometre

    zato sam promijenila recept

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •