Citiraj mishekica prvotno napisa Vidi poruku
Dobro, kako vi to sve ishendlate? Kako vam se da raditi toliko različitih jela? I tko opere svo to silno suđe?
Kod mene je presudna pravovremena organizacija, a da je puno posla - je.
Npr. za rođendan:
1. dan: radim tortu - u popodnevnim satima biskvite i kremu, u večernjim satima filam, uz to napacam meso za roštilj i eventualno za kotlovinu i naravno prvi dan je pospremanje i slaganje stolova vani.
Narežem svo povrće koje je potrebno za kuhanje, prema redoslijedu stavljanja i spremim u plastične posude.
2. dan: prvo ukrasim tortu, narežem kruh, narežem povrće za salate (to ujutro)
- složim stolove (suđe, beštek, salvete,...), ukrasim balonima
Nakon toga MM peče roštilj/kotlovinu.
Ubacim krumpir u rolu, ili kuham mladi.
Malo prije dolaska gostiju začinim salate.

Zadnji put nam je bio potez godine što smo van na dvorište stavili i mali frižider, pa smo mogli salate i slčno tamo utrpati.

Suđe pere perilica.