-
isplata božićnice u gotovini-hitno
Pokušavam saznati jednu stvar:
blokiran mi je racun.otvoren zašićeni.uredno mi se isplacuje sto mi pripada na taj 35 racun.
Nekim cudom cu dobiti bozicnicu, i kao sto vidim ona je izuzeta od ovrhe na placu ali nije od ovrhe na novcana sredstva pa nemogu traziti poslodavca da mi bozicnicu isplati na zasticeni racun.
Navodno je jedini spas za bozicnicu isplata u gotovini.
Kako mi je poslodavac kompliciran molim nekoga da mi pojasni koliko to poslodavcu komplicira svar i koji je postupak da mi isplai u gotovini- pa cu ga staviti pred gotov cin.
Pliz hitno mi je pa molim brzu pomoc.
-
Koliko ja znam, treba napisati virman za banku kojim podize kes. Opis naloga: isplata bozicnica. Ja sam uvijek tako radila kad bi dobila nalog za bozicnoce. I uvijek sam ju dobivala u koverti, nikad na racun. Ah.. To su bila vremena
-
ja sam je isto prve godine dobila u gotovini. u racunovodstvu su mi je isplatili i dali onu isplatnicu...a kak su dosli do lve...nemam detalje.
-
mi uvijek isplacujemo u gotovini. poslodavac na banci digne iznos od x novaca, taj novac se uvede u knjigu blagajne materijalnih troskova, isplati radniku božicnicu i provede isplatu kroz knjigu blagajne.