Nama su rekli bolje da spava, zbog što boljeg rezultata. Ono par puta što se minimalno pomaknula (tj.ja sam je mrvicu pomaknula jer mi je ruka utrnula skroz) bilo je jako vidljivo na ispisu koji smo dobili. Ne sjećam se da su nam nudili mogućnost neke narkoze, u slučaju da ne uspije zaspati. Nama je dijagnoza motoričke stereotipije, od cca 11 mj ima tik koji se manifestira jakim grčenjem mišića lica i ruku. Kroz godine se mijenjao, ali još uvijek ga ima, sad je 6 g.stara. Sumnjalo se na epilepsiju, dijelom zbog obiteljske anamneze, išli smo i na MR jer su sumnjali na neki teži poremećaj, ali srećom sve pretrage su bile negativne. Za MR smo imali visinske pripreme, tu su nam nudili narkozu, ali sve smo obavili bez problema, bila je jako hrabra curka.

Mi smo isto bili kod Sabola, jako smo zadovoljni. Vidim da nisi iz Zg, neznam kako se snalaziš po tom dijelu grada. Cvjetno je super kvart, ima predivan parkić za klince, super pizzeria je u blizini. Možete napravit "mali izlet", ujutro prošetat s klincima po kvartu, malo do parkića, na ručak i odšetat na pregled. Tak smo i mi napravili, inače bi mi zaspala čim bi sjela u auto.