Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Oskudnija kakica nego prije

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno Oskudnija kakica nego prije

Molila bih iskusnije mame za misljenje:
    Moja skoro pa 2-mjesecna iskljucivo dojena beba u zadnje vrijeme ima dosta oskudnu stolicu.
    Naime prije sedmicu dana kakice su joj bile dosta vece nego sada, pelene su bile bas ukakane (po narodnom: mashala!), boje senfasto/zuta, pokakanih pelena je dnevno 4-6 i bilo je dosta zrnaca i bila je kao neka pasta.
    Medjutim posljednjih dana je stolica dosta oskudnija, zrnaca ima manje, nekako je tamnije (vise smedja) i primjecujem da ima vise sluzi nego obicno.
    Trebam li se zabrinuti? Moja prehrana je dosta raznovrsna, jedem dosta juhe,voca,povrca, pijem puno vode+caja. Nista se nije promijenilo u prehrani od prije 7dana.
    Sto se tice njene kilaze od 06.11. do 30.11. je dobila skoro 850g a kod pedijatrice idemo na kontrolu za 6dana na 2.pregled

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Zaboravila sam napomenuti da sam isto primjetila sa se vise nateze kod kakanja, nema vise onih iznenadnih "eksplozija" u pelene, nego se bas nateze I zacrveni u licu, I ja ocekujem punu pelenu a ono nesto malo bude u peleni...

campi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

i kod nas je slično, naša beba ima isto 2 mjeseca i do prije 2-3 tjedna je kakao pri svakom podoju, i to eksplozija samo takva! sada kaka jednom, dvaput na dan i ne uvijek tako eksplozivno. u zadnjih mjesec dana dobio je 1160g. jučer smo baš bili kod pedijatra i pitali smo za to i ona je rakla da je sve u redu, da je to normalno kako beba bude starija, a i da ne mora imati stolicu ni po 10 dana..rekla je da jedem puno povrća a manje mesa, tjestenine, krumpira..ono variva (i to sve povrće!) uglavnom i da svaki dan pojedem kompota od jabuka jer je on super za crijeva. i da, da izbjegavam puno mandarina jer kiselina nadražuje njihov želuček!

Osoblje foruma Mimah avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Marusha, je li malena prehlađena? Zna im sluzi biti u stolici zbog sluzi iz nosa koja se slijeva. I, da, starija dojena djeca i po 10-ak dana ne moraju kakati, ako redovito piške i vidiš da nije napet trbuh, da im ne smeta, uredu je.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj Mimah prvotno napisa Vidi poruku
    Marusha, je li malena prehlađena? Zna im sluzi biti u stolici zbog sluzi iz nosa koja se slijeva. I, da, starija dojena djeca i po 10-ak dana ne moraju kakati, ako redovito piške i vidiš da nije napet trbuh, da im ne smeta, uredu je.

Pa ne vidim bas da je slinava, niti joj je nos crven, dise sasvim normalno. Mislim da nije prehlada

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •