Pokazuje rezultate 1 do 50 od 56

Tema: spavanje samo na podnici i madracu (bez kreveta)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ne sjećam se. Gledala sam tad u Lesnini neki na akciji od iverice, mislim da je bio oko 600 kn, a možda se varam. Uglavnom, kod ovih iz Vidovića mi se ne sviđa upravo ta masivnost. Već sam odabrala iz Ikee, neki koji izgleda mnogo lakše, a od punog drveta. Usto, nevjerojatno kako im je website loš. Prosto ne mogu vjerovati da si nisu u stanju priuštiti pristojniji dizajn.
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 29.05.2016. at 01:09

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Ne sjećam se. Gledala sam tad u Lesnini neki na akciji od iverice, mislim da je bio oko 600 kn, a možda se varam. Uglavnom, kod ovih iz Vidovića mi se ne sviđa upravo ta masivnost. Već sam odabrala iz Ikee, neki koji izgleda mnogo lakše, a od punog drveta. Usto, nevjerojatno kako im je website loš. Prosto ne mogu vjerovati da si nisu u stanju priuštiti pristojniji dizajn.
    meni je dizajn stranice nebitan. trebao mi je samo kontakt.

naime, ja sam otišla na velesajam prvo pogledati te krevete, tako da ih nisam kupila "napamet". kad sam vidjela što mi se sviđa - nazvala sam i naručila direktno, po njihovoj (nižoj) cijeni.
    btw - ikea ih je tražila da rade za njih, no nisu pristali.

i ne - nisu "masivno" masivni... ja svoj pomičem bez problema. i ima 5 nogica.
    Posljednje uređivanje od sorciere : 29.05.2016. at 11:19

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    žuta a da ih pitaš da im to središ?
    Ne radim to. Mislim, mogu, preko nekog servisa za skoro gotove stranice, ali to si onda oni mogu i sami složiti. Ili ne mogu.
    Citiraj meda prvotno napisa Vidi poruku
    mi vec godinama spavamo samo na podnici s nogicama i gore madrac. sta ce ti krevet, to je samo okvir. a neki kvalitetan ti je skuplji od same podnice. i jos moras gledati da ti pase dizajn.
    Teško bi mi bilo ustajati s nečeg što je skoro u razini poda.
    Citiraj sorciere prvotno napisa Vidi poruku
    btw - ikea ih je tražila da rade za njih, no nisu pristali.
    Zašto?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Ne radim to. Mislim, mogu, preko nekog servisa za skoro gotove stranice, ali to si onda oni mogu i sami složiti. Ili ne mogu.

Teško bi mi bilo ustajati s nečeg što je skoro u razini poda.

Zašto?
    aqli kolko sam ja skužila to je u razini kreveta, nije na podu, jer ima nogice ali ne i okvir

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •