Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Zadaci za vježbu - engleski

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Rebbeca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno Zadaci za vježbu - engleski

Zna li netko neku stranicu gdje bi bilo dobrih zadataka za vježbu engleskog, meni konkretno treba za 6. raz. - 3 god. učenja.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Rebbeca prvotno napisa Vidi poruku
    Zna li netko neku stranicu gdje bi bilo dobrih zadataka za vježbu engleskog, meni konkretno treba za 6. raz. - 3 god. učenja.
    I ja sam u istom loncu... Nisam na netu našla nešto pametno, pa sam se samo prišlepala na temu da vidim ima li netko kakav zgodan link...

Moje dijete uči po knjizi Way to go 3, 6. razred - 3. godina učenja.

Da ne lutam po webu i ne dajem mu bezvezne zadatke koji se razlikuju od onoga što rade u školi, ja ga samo potaknem da riješi ono što je u radnoj bilježnici i udžbeniku (nikad ne dobiju sve za zadaću, pa preostale zadatke koristimo za vježbu). Kad prođu na novu lekciju, iz stare odaberemo materijal koji nije riješen (može i iz nove, ali tada iskopiram stranicu da ne piše u knjigu ono što bi sutra moglo biti zadaća). Za sada je dobro. Njihovi testovi su u biti varijacija na temu radne bilježnice pa se ovo pokazalo baš korisnim.

Pisani jezik mu je puno bolji od govornog jer nemaju baš puno prilike vježbati govor i čitanje.

Uz knjigu dolazi i odličan audio cd (kod nas to nije bilo obvezno, ali smo ga kupili). Povremeno to presluša kad se uči nova lekcija i dobro.

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Po kojem udžbeniku radi?

Rebbeca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Moji imaju New Project 2. Moji dobiju za zadaću uvijek sve iz radne, i ponekad 1-2 zad. iz udžbenika. CD je došao uz knjigu, i dobar je, ali ova profesorica im daje ispite iz neke svoje radne bilj. Prošle god. su imali drugu profesoricu, i ako su izvježbali po cd-u, na ispitu nije bilo problema. Kod ove, nažalost u školi ne pišu gotovo ništa, od gramatike baš ništa, evo sad gledam da su jednom prepisali neku tablicu. Za zadaću dobiju prepisati nove riječi i radnu, ponekad i udžb. ali oni to rješavaju jako nesigurno, jer u školi uopće nisu provježbali, a zadaću ne pregledava, tako da ni neznaju dali točno napišu... Ali, to je za neku drugu temu...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Moji imaju New Project 2. Moji dobiju za zadaću uvijek sve iz radne, i ponekad 1-2 zad. iz udžbenika. CD je došao uz knjigu, i dobar je, ali ova profesorica im daje ispite iz neke svoje radne bilj. Prošle god. su imali drugu profesoricu, i ako su izvježbali po cd-u, na ispitu nije bilo problema. Kod ove, nažalost u školi ne pišu gotovo ništa, od gramatike baš ništa, evo sad gledam da su jednom prepisali neku tablicu. Za zadaću dobiju prepisati nove riječi i radnu, ponekad i udžb. ali oni to rješavaju jako nesigurno, jer u školi uopće nisu provježbali, a zadaću ne pregledava, tako da ni neznaju dali točno napišu... Ali, to je za neku drugu temu...
    To je Algoritmovo izdanje. Našla sam ovdje da uz te udžbenike postoji priručnik za nastavnike s ispitima znanja (tu je katalog, unutra sam našla tu informaciju): http://www.algoritam.hr/slike/slike/...g_engleski.pdf

Ako ima u Algoritmu, možda možeš prolistati i vidjeti ima li smisla to kupiti (sudeći po cijeni udžbenika, ne bih rekla da je badava).

Što se tiče rada na satu - imala bih slične primjedbe jer mi se čini da premalo rade s nastavnikom. Offt - to je mom sinu drugi strani jezik i tako se tretira, kao izborna nastava.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Uz Project (1.-5.) postoje tzv Student pages http://elt.oup.com/student/project3r...selLanguage=en sa zadacima, vokabularom i auditivnim zapisima uz svaku lekciju koje učenici mogu koristiti i kod kuće.

Nemam vremena pretraživati, ali moguće je da slično postoji i uz dr udžbenike....

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Joj, no@, baš ti hvala na ovome. Moji uče po Project udžbenicima i ovo će im biti sjajno!

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Zdenka2 prvotno napisa Vidi poruku
    Joj, no@, baš ti hvala na ovome. Moji uče po Project udžbenicima i ovo će im biti sjajno!
    Your welcome

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

A slobodno i ti malo ćirni, no@

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ha, ha

You are welcome!

i tebi Jurana

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

bez obzira po kojem udzbeniku uce.... ovo je predobro!!!!!!!
    hvala no@

Rebbeca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Istina, ovo je odlično!
    Hvala!!!!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

može li pitanje kad ja pokrenem recimo http://elt.oup.com/student/project3r...selLanguage=hr bilo koju vježbu priča mi samo do cca 10-12 sekunde iza neće,jel to kod njih greška

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •