Dakle ne ljetne frotiraste nego ajmo reć originalne, imamo maxicosi tobi i priori xp a navlake su nam koma...klinci ih uništili
stoga bi rado kupili nove ali ih nigdje ne možemo naći...neke preporuke?
Dakle ne ljetne frotiraste nego ajmo reć originalne, imamo maxicosi tobi i priori xp a navlake su nam koma...klinci ih uništili
stoga bi rado kupili nove ali ih nigdje ne možemo naći...neke preporuke?
baby center i magic baby naručuju nakon uplate akontacije......
za tobi je oko 550kn.....
ja sam u kopru Baby Centre platila 34 EUR za navlaku za MaxiCosi
Orginal? Ili ljetnu?
S obzirom na cijenu rekla bih da je to ona ljetna navlaka.....
Da, oko 500kn je za tobi....
Za romer je od 600-750.....
:/
I ja stavila ljetnu da prekrije ofucanu staru navlaku. I nekako mi se cini da Romer navlake duze izdrze od MC.
I ja sam stavila plavu preko romerice i super izgleda. Pokušala sam naručiti i cijena je 649 kn. Odustala i kupila ovu i sasvim solidno izgleda.
Naravno stavila sam je preko ove ofucane!
A sad cu ja upasti- meni treba totalno nova i spuzva i navlaka za sjedalicu ( da pojasnim; ostane mi sjedalica totalno "gola"...samo plastika). Mislila sam odnjeti šiti u radnje gdje tapaciraju namjestaj. Šta mislite jel to pametna ideja? Ima li tko kakvu bolju
?
to nikako nije dobra ideja, radije kupi novu sjedalicu. btw, koliko je stara kad se toliko potrošila?
Uglavnom, između ostalih razloga - originalne tkanine koje se koriste za AS nisu zapaljive, tretirane su nekim sredstvima - više će znati ekipa za AS
ja imam romer evolvu 123, 9-36kg....
stara je jedno tri godine.... sad ju najmlađi koristi.... Navlaka je u dosta lošem stanju, pa bum kupila novu jer on ju bude koristi cijelo vrijeme kolko se bude još vozil u as, jer (znam znam za rok trajanja) ali ne vjerujem u taj rok trajanja kad se bude vezal pojasom od auta...