Pokazuje rezultate 1 do 50 od 97

Tema: evolucija vs. kreacionizam

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

pa dobro deaedi, al ima situacija gdje jedan roditelj prihvaća, a drugi ne prihvaća. a program se može prezentirati na jedan i na drugi način.
    a priča o ocu koji drubi glavu kćeri vjernici (ajd poslije ga grom ubije ) ne vjerujem da je dio kurikuluma za prvi razred.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    pa dobro deaedi, al ima situacija gdje jedan roditelj prihvaća, a drugi ne prihvaća. a program se može prezentirati na jedan i na drugi način.
    a priča o ocu koji drubi glavu kćeri vjernici (ajd poslije ga grom ubije ) ne vjerujem da je dio kurikuluma za prvi razred.
    Slažem se... Ovisi o predavaču, u svakom slučaju. Ovo je tema za roditeljski sastanak, pogotovo ako su i drugi roditelji primijetili pretjeranu revnost vjeroučiteljice + potpuno odsustvo osjećaja za mjeru i način.

(U razredu mog starijeg bilo je sličnih problema pa se to raspravilo na roditeljskom sastanku zajedno i na predmetnim informacijama svatko za svoje dijete, a kod mlađeg koji ima drugu vjeroučiteljicu sve je išlo i još uvijek ide glatko i nenametljivo...)

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

upravo je to situacija kod nas
    ja sam htjela da n ide na vjeronauk, dedi nije
    dali smo joj da sama odluči i odlučila je da ide...

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

pa dobro deaedi, al ima situacija gdje jedan roditelj prihvaća, a drugi ne prihvaća.
    ovako je kod nas. suprug je vjernik, ja nisam. bome ćemo ih lijepo zbuniti sa svojim interpretacijama biblije, vjere i crkve.
    samo se nadam da ih ne počnu izlagati na vjeronauku.
    bit će mi drago da vjeronauk shvate kao zabavu i druženje, da iz njega izvuku poučne poruke.
    to je sve šta očekujem od tog predmeta.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •