Pokazuje rezultate 1 do 50 od 117

Tema: Homeopatija i upala uva kod deteta

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lady.x avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Ma ne trzaj, njemu su šarlatani svi koji uopce spominju riječ homeopatija u pozitivnom kontekstu.
    Razumela sam, ali sta ce onda na ovoj temi - "sarlatanskoj"? Dosla sam da pitam iskustva onih koji su lecili upale uva homeopatijom, odluka da lecim na taj nacin i kombinujem to sa konvencionalnom medicinom je vec doneta. Nisam postavila pitanje gde voditi dete i da li uopste ici homeopatama, pa molim da ubuduce ne dobijam savete u tom smeru, jer je to onda promasen topic i molim administratore da u tom slucaju odreaguju

lady.x avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Moja homeopatica i bakterije, tj. baktrijske infekcije leci homeopatskim lekovima.

E, sad.. imam i ja neku listu koju lecim - NIKAKO, tj cekam da prodje: stomacni virus, trodnevna viroza... Ali ako imate dete sa uvecanim trecim krajnikom koje cim zaradi sline i zapusen nos zaradi u roku od nekoliko dana i upalu uva morate delovati i na svako stanje kad se kolicina sekreta poveca. Da znam da ce ostati samo na slinama pa ne bih ni ja to lecila, niti smatram kijavicu za ne znam kakvu bolest. Ali na ovo drugacije gledam jer meni su svi orl lekari kod kojih smo isli rekli da su usi zdrave samo kad nos ne slini - to nije slucaj kod sve dece, ali kod njega koji sa tim ima problema i kome su usi slaba tacka jeste.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj lady.x prvotno napisa Vidi poruku
    Moja homeopatica i bakterije, tj. baktrijske infekcije leci homeopatskim lekovima.

E, sad.. imam i ja neku listu koju lecim - NIKAKO, tj cekam da prodje: stomacni virus, trodnevna viroza... Ali ako imate dete sa uvecanim trecim krajnikom koje cim zaradi sline i zapusen nos zaradi u roku od nekoliko dana i upalu uva morate delovati i na svako stanje kad se kolicina sekreta poveca. Da znam da ce ostati samo na slinama pa ne bih ni ja to lecila, niti smatram kijavicu za ne znam kakvu bolest. Ali na ovo drugacije gledam jer meni su svi orl lekari kod kojih smo isli rekli da su usi zdrave samo kad nos ne slini - to nije slucaj kod sve dece, ali kod njega koji sa tim ima problema i kome su usi slaba tacka jeste.
    Imala takvo dijete.
    Odstranili treći krajnik i riješeni svi problemi.
    Opstrukcija je fizička i sva terapija druge vrste je bez veze.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •