Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Jel neko kašlje bez razloga?

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno Jel neko kašlje bez razloga?

ja, evo već nekoliko dana, onako suhi iritantni kašalj, dal iz grla, il iz pluća, možd više iz pluća...ne znam..ali baš me smeta..ne znam šta mi je činiti...bit je neko vrijeme alergija nit ništ..ono ne znam... jel to sve stisnuto sad..evo naklapam...zna li neko?

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Možda zbog grijanja?

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ne, ne kašlje se bez razloga, nešto ti smeta. Sad samo treba otkriti što. Nadam se nešto najbanalnije i za koji dan će proći.
    Pij dosta tekućine, najbolje blagi čaj.

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

pa izgleda kao alergijski...... a skroz sam unutra, mirujem....možda me ubiše grinje' inače sam alergična na grinje..ali mi do sad nije smetalo u ovo vrijeme nikad...

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

možda zato što si više unutra,grijanje, grinje..
    Vidi malo na raznim temama o rješavanju grinja pa probaj. Ako miruješ nek ti netko dobor posauga madrace, kauče, makni tepihe, zavjese.
    Btw to što ti do sada nisu smetale ne znači da neće odsada, barem iz iskustva mm-a.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Otiđi kod dr. Kašalj i preskakanje i lupanje srca koje spominješ na drugoj temi su i više nego dovoljni razlozi za dobar pregled kod dr.

disciplina avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

moja mama kašlje mjesecima. ma već ima i godina
    obavila je sve žive pretrage, ništa nisu našli.
    još uvijek hodočasti po bolnicama ali uzrok je i dalje nepoznat

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Otiđi kod dr. Kašalj i preskakanje i lupanje srca koje spominješ na drugoj temi su i više nego dovoljni razlozi za dobar pregled kod dr.
    ah, sad si me baš prepala , strah me i pitat zašto

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj nataša prvotno napisa Vidi poruku
    ah, sad si me baš prepala , strah me i pitat zašto
    Ma ne treba te biti strah, samo želim reči da si trudna i imaš više simptoma radi kojih se osjećaš loše i zabrinuta si. To su razlozi radi kojih se ide kod dr.
    Iskreno mi nije jasno zašto čekaš. Ne mislim da si u nekakvoj specijalnoj opasnosti, ali zašto tražiti odgovor po forumu i dodatno brinuti, kad to može riješiti jedan posjet dr. Ili barem telefonski poziv.

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Ma ne treba te biti strah, samo želim reči da si trudna i imaš više simptoma radi kojih se osjećaš loše i zabrinuta si. To su razlozi radi kojih se ide kod dr.
    Iskreno mi nije jasno zašto čekaš. Ne mislim da si u nekakvoj specijalnoj opasnosti, ali zašto tražiti odgovor po forumu i dodatno brinuti, kad to može riješiti jedan posjet dr. Ili barem telefonski poziv.
    pa zvala sam svoju ginekologinju koja mi je rekla da se preskakanje srca događa u trudnoći, metabolizam radi drugačije, štitnjača i to, pa onda nedovoljan unos tekućine, pa anemija i sl... rekla je ako bi bilo učestalo da se napravi EKG pa u slučaju potrebe uvedu neki izoptamini, il kako već.... nije zvučala zabrinuto..pa zato tražim iskustva po forumu... ne bih rado krenila po pretragama kod kardiologa, doktori jednom kad uhvate, ne puštaju, i bit će mi to sve još veći stres..... eto..ne znam šta bih rekla..
    ps.s. kašalj je prestao, manje više...zvučao je baš kao alergijski...jer svrbe me i oči i to, pa mislim da je povezan sa alergijom, grinje vjerovatno! eto...

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj nataša prvotno napisa Vidi poruku
    ja, evo već nekoliko dana, onako suhi iritantni kašalj, dal iz grla, il iz pluća, možd više iz pluća...ne znam..ali baš me smeta..ne znam šta mi je činiti...bit je neko vrijeme alergija nit ništ..ono ne znam... jel to sve stisnuto sad..evo naklapam...zna li neko?
    točno tak i mm, baš smo danas komentirali i zaključili da bi moglo biti grijanje u pitanju! inače je alergičar

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •