Gel,drip,ricinovo ulje? ISKUSTVA......Thx.
Gel,drip,ricinovo ulje? ISKUSTVA......Thx.
Što te točno interesira?
Vrlo si šturo postavila pitanje i nisam sigurna da ćeš dobiti baš puno odgovora.
Iskreno ni sama neznam kako postaviti pitanje,naime vec sam tri tjedna u bolnici a za dva cr mi inducirati porod,nije mi receno cime, a gore pobrojano koriste vidim i cujem od prica zena, sta je bolje,manje bolno,najprije djeluje eto bilo kakva inf.tipa toga ce mi bar malo priblizit sliku onog sto me ceka.
zašto si hospitalizirana?
zašto žele inducirati porod?
u kojem si tjednu trudnoće?
ne možeš znat čime će ti iducirat porod ako ih ne pitaš
ne postoji standardna indukcija, nego ovisi o puno toga. Zašto ih ne pitaš?
U cetvrtak punih 38 tj i receno mi je da ce u 39 me poroditi zbog sumlje u zastoj rasta bebe
Ja sam išla na inducirani sa gelom i dripom i mogu reći da mi je taj porod ostao u lijepšem sjećanju nego onaj prirodni. Brzo je gotovo bilo i tijekom cijelog poroda sam imala snage za koncentrirano pračenje uputa i "prodisavanje" trudova. Ali oni će ti vjerojatno dati ono što je za tebe i tvoju bebu najbolje. Želim ti da ti sve prođe u redu, brzo i da se ti i bebica mazite i pazite.
Iskustvo. Meni nikakve razlike što se tiče boli, ali je duljina puno manja u induciranom. Moj inducirani sa dripom i bušenjem vodenjaka, od početka do samog kraja-6 sati. Bez pucanja, bez epiziotomije, bez epiduralne.
Vjeruj da će liječnici napraviti sve najbolje u interesu tvoje bebe, a samim time i tebe. Držim ti fige da sve prođe kako treba.
ja sam imala inducirani...2 gela međutim bez pomaka...na kraju carski ! sretnoooo
ja imala inducirani s gelom i dripom i opet zavrsila na carskom....sretno
Ja sam imala 2 inducirana - brzo i žestoko. Od prve kapi dripa do izgona oba puta manje od 3 sata. Ne znam bi li tako i treći put, vjerojatno ne.
prvi porod inducirani jer sam bila "u terminu"-probijanje vodenjaka i 16 sati dripa-muke u kojoj za sebe nisam znala. drugi porod-kod kuće, sve je išlo samo od sebe, boljelo puuuuno manje iako je beba zakačila prednju usnu cervixa što inače jest veoma veoma bolno, trajalo je 6 sati ali je bilo toliko prirodno i normalno da sam i šetala i pila sok, i čavrljala i spavala.
nakon svega mogu reći-sve je stvar mentalne pripremljenosti. ako si psihički spremna i na indukciju i na vaginalni i na carski, onda bude puno lakše.
to ti je prvo dijete?
zbog čega su odredili zastoj u rastu? beba je full premala za svoje tjedne ili?
Evo cure , ja danas rodila, probusili mi vodenjak, dali drip i za sat i petnaest min.sve bilo gotovo, e da tri prsta sam bila odma otvorena na pregledu, ali beba je u inkobatoru ima 2280 g i 46 cm je duga.
Čestitam ti i ovdje i želim da ti curka lijepo papa i da brzo idete doma!
Posljednje uređivanje od Nivi : 13.12.2012. at 22:49
Čestitam!! <3