Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: Preporuka za jaslice u RI

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

koliko znam, u gradskom vrtiću (za privatne ne znam), ne primaju djecu koja u 9 mjesecu neće imati punih godinu dana (ne mogu se upisati da im se čuva mjesto dok napune godinu). i mene zato zanima, choko, kako mislite krenuti u 3. mjesecu? ako si čula za neprimjereno ponašanje teta, u svakom to slučaju treba prijaviti i riješiti s nadležnim službama. Mi za sada imamo čuvalicu i to odličnu, ali bismo, ako i kada nas napusti (nađe posao u vrtiću), voljeli znati možemo li i kako realizirati upis usred godine. Naša su iskustva sa starijom djecom bila jako dobra u podcentrima DV RI Turnić i Drenova.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Riječanka prvotno napisa Vidi poruku
    koliko znam, u gradskom vrtiću (za privatne ne znam), ne primaju djecu koja u 9 mjesecu neće imati punih godinu dana (ne mogu se upisati da im se čuva mjesto dok napune godinu). i mene zato zanima, choko, kako mislite krenuti u 3. mjesecu? ako si čula za neprimjereno ponašanje teta, u svakom to slučaju treba prijaviti i riješiti s nadležnim službama. Mi za sada imamo čuvalicu i to odličnu, ali bismo, ako i kada nas napusti (nađe posao u vrtiću), voljeli znati možemo li i kako realizirati upis usred godine. Naša su iskustva sa starijom djecom bila jako dobra u podcentrima DV RI Turnić i Drenova.
    Nema "cuvanja mjesta", ali nama su rekli da se javimo mjesec dana prije napunjene godine, ispunimo formulare i cekamo hoce li se osloboditi neko mjesto. Tako maleni, jaslicka dob, cesto se ispisuju zbog bolesti, neprilagodbe... Mi smo imali srece i desetak dana prije navrsenog prvog rođendana su nas zvali, otvorilo se mjesto bas u jaslicama koje su nam bile najblize. I dijete je krenulo u jaslice u veljaci. To cak nije lose jer je vecina djece vec adaptirana pa nema placa, odmah je bolja atmosfera za novo dijete nego prvih dana u rujnu.

I jos nesto, mi smo imali odlicna iskustva i s rijeckim jaslicama i s vrticem. I da trebamo ponoviti, opet bi u jaslice od godine dana jer smo svi zaposleni. O teti cuvalici i ne razmisljamo.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

hvala kina, super korisna informacija. prvo mi je dijete išlo s točno godinu (napunio krajem kolovoza) u jaslice (kasnije i u vrtić, koji je u zadnjoj godini mijenjao zbog našeg preseljenja), stariju curku čuvala čuvalica do 2,5 god, tako da je i ona jednu godinu išla u najstariju jasličku grupu, a nakon toga u vrtić. sve u svemu, ja sam jako zadovoljna bila s navedenim i jasličkim i vrtićkim tetama i njihovim radom. beba nam još nema godinu, i nju planiram upisati u isti vrtić u koji su išli stariji (što kasnije to bolje), ali nisam znala da postoji i mogućnost da to bude usred godine. valjda neće biti problema, ja sam točno 10 godina bila uredan korisnik njihovih usluga, ovo je prva godina da nemam dijete upisano u DV Rijeka.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •