Pokazuje rezultate 1 do 50 od 82

Tema: Sustav isofix

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Gledala sam filmiće na you tube-u o sjedalicama, čini me se da je vezivanje AS jednostavno. Ne vidim baš puno prostora za neispravno postavljanje.
    Naravno da podrzumijevam da ću prije montaže pročitati upute i pogledat video upute za montažu, ako ih model sjedalice kojeg budem kupila ima online.
    Živjela sam u predrasidi da je isofix daleko sigurniji od običnog vezivanja pojasom - pao mi je mit. Opet sam na startu.

Betty - i moja kunjada kaže da neće baš djeca brzo preći 18 kg, ali, njena mala je tu kategoriju prešišala za čas (bila je bucka kao malena), a mali nema šanse - ima 3 i pol godine i nije ni blizu tih 18 kg.
    A moji bucimiri imaju 11 mjeseci i nekih 11,12 kila.
    Ugl - ostavila sam se kombiniranih sjedalica, unatoč tome što mi još nitko nije odgovorio na pitanje zašto su kombinirane sjedalice loš odabir.
    A sigurna sam da postoje tekstovi online. Ako itko naiđe - preporučam se

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    Ugl - ostavila sam se kombiniranih sjedalica, unatoč tome što mi još nitko nije odgovorio na pitanje zašto su kombinirane sjedalice loš odabir.
    Moj laički odgovor je: na kombiniranim AS da bi dobili veliki raspon kilaže za koju odgovara ipak moraju ići na štetu nekog segmenta sigurnosti.

E sad, zašto, kako,... neka odgovore savjetnici - oni znaju.

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    Gledala sam filmiće na you tube-u o sjedalicama, čini me se da je vezivanje AS jednostavno. Ne vidim baš puno prostora za neispravno postavljanje.
    kad bi ovo bilo istina ne bi mi imali preko debelo preko pola neispravno montiranih sjedalica na pregledima (u početku je bilo preko 90% ali je postotak zadnjih godina dosta bolji)

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj daddycool prvotno napisa Vidi poruku
    kad bi ovo bilo istina ne bi mi imali preko debelo preko pola neispravno montiranih sjedalica na pregledima (u početku je bilo preko 90% ali je postotak zadnjih godina dosta bolji)
    daddycool, ja mislim da je to itekako istina, ali večina ljudi ne čita upute i ne smatra ekstra bitni ispravno vezanje AS. To je problem.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •