ne brini, neće ti tako brzo prerasti grupu I
Kako su motorički? jel se podižu na noge? hodaju?
ne brini, neće ti tako brzo prerasti grupu I
Kako su motorički? jel se podižu na noge? hodaju?
Motorički su napredni, hodaju samostalno već dva tjedna (OK trče samostalnojer se boje da će pasti ako stanu) Stoje na nožicama po 10 minuta bez pridržavanja.
Ne vole obrnuti smjer od smjera vožnje, ne vide nas. Moramo pričat cijelo vrijeme da bi se oni osjećali sigurno. Plaču čim auto stane. Kad se upali auto smire se. I ja ih ne vidim, pa mi nije drago.
U jaje sjedalicama još uvijek sjede propisno (glavica ispod gornjeg ruba sjedalice, a nožice su preko sjedalice, ali to nije važno) ali planiram kupit nove sjedalice dok sam na godišnjem (dakle Božić - NG) i montirat ih naknadno.
Spajalice - hvala ti na komentaru, ja bih i u dućanu pričala o špagici da me nisi obučila. Ova koju si predložila je od 4 godine (ta koja se rotira) pa mi ne ulazi u odabir. Ima li takvih u nižoj kategoriji? Znaš li kako se kreću cijene?
Inače, ja sam zamislila kupiti ili Romer ili BeSafe. Jesam li na dobrom tragu?
sorry ako sam te zbunila ovo sam odgovarala puntici, na njen komentar o isofixu kod bustera
jaja smo imali maxi cosi
sljedecu kategoriju smo imali Romer
a bustere imamo i Romer i Besafe.
ono sto ti je najbolje je vidjeti sjedalicu uzivo, opipati je, meni recimo Besafe imaju lijepsi materijal, meksi pod rukom, manje plastican od Romera, kod njih smo morali to nadoplatiti (uzeli smo tzv. Trendline materijal). kod Besafe isofixa imaju neki sistem s nekom sipkom, meni se cini da to zauzima puno mjesta, i klinci su okrenuti u suprotnom smjeru od voznje, mislim da ispfix nemaju u smjeru voznje, nek me neko ispravi ako grijesim. kod njih nema "spagice"
tako odi ti lijepo u ducan di imaju sjedalice, pogledaj uzivo svaku, jos ako imaju mogucnost da ih isprobas u autu ti je super, pa odaberi.