-
Ja mislim da su u pitanju grčevi jer mi sve to izgleda kako je i nama bilo tj. kada beba počne dojiti onda počne raditi probava i beba se ne smiruje na cici nego je počinje boliti trbuh pa beba divlja umjesto da zaspe. Nama je hranjenje tako izgledalo do 4 i pol mjeseca starosti bebe i nije to utjecalo na bebinu težinu niti normalan razvoj. Jest teško kada se beba buni ali nema druge nego strpljivo i polako i onda će sve doći na svoje mjesto kroz neko vrijeme.
Dok je kod nas bilo takvo razdoblje moja je beba spavala samo ako bi bila u kontaktu sa mnom što znači da sam je nosila i po 2 - 3 - 4 sata u marami i dok bi beba spavala ja bih radila nešto što sam mogla po kući ili bi čitala knjigu ili bila na kompu. Jedino što ja mojoj bebi nisam davala dudu nego bi nakon nekog vremena bila premorena i nakon dojenja bih je nosila i naslonila na sebe i nekako bi uspjela zaspati i ja bih je prebacila u maramu.
Moj savjet ti je da probaš bebu podojiti kako tako, onda joj daj dudicu na par minuta da se smiri (budući se ne može smiriti na cici) i onda je prebaciš u maramu i izvučeš dudicu da se ne navikava spavati s njom u ustima i to je to.
Jedno vrijeme će biti teško, ali kada grčevi prođu (ako su stvarno grčevi) opet će sve doći na svoje i beba će s guštom zaspati dojeći ne brini.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma