radila sam limoncine, mogu li nešto s šećernim sirupom koji je ostao, ili je to za baciti?
radila sam limoncine, mogu li nešto s šećernim sirupom koji je ostao, ili je to za baciti?
Ovu tekućinu koja je ostala ja bih nadolila nekom rakijom (teško mi je reći omjer kad nemam pojma) i napravila liker.
Nikad nisam probala, ali možda ovako nešto: http://www.coolinarika.com/recept/748737/
Bilo je recepata po forumu, možda netko ima iskustva.
Posljednje uređivanje od Peterlin : 11.12.2012. at 08:39
i meni je palo nešto slično na pamet, ali bi radije nešto bezalkoholno.
možda da dodam još soka limuna i skuham sirup za miješanje s vodom? stavila sam kilu šećera na litru vode, je li to previše ili premalo šećera za takav sirup?
inače, baš je ukusan taj sirup koji je ostao.
hvala peterlin,
biti će malo s alkoholom, malo zaljev za baklavu.