-
dječji tablet za učenje engleskog
http://www.pikabooshop.com/shop/djec...ozi-ili-bijeli
jel netko možda kupio i koristio? zanimaju me te tikpe... dečki su mi 4 i 6 godina pa ne bi da je nešto tipa stiš sneš tipku ona počne mukati i kaže ja sam krava...
tu je jeftinije http://www.kolektiva.hr/zagreb/djecj...je-112012.html
Posljednje uređivanje od willow_tree : 28.11.2012. at 14:11
-
Osoblje foruma
ja sam kupila, ali mi još nije stiglo. pa ti nisam od koristi. uzela sam ga za dijete od 3 godine
-
ja bi eventualno kupila svojoj starijoj, 7 god. ali ne znam točno što je to?
-
jučer sam zvala u pikaboo dućan i čovjek mi je rekao da prozvođač kaže do 10 godine (djeca se različito razvijaju), ali on to svojem djetetu od 8 godina ne bi kupio. ipak je za mlađe. radi tako da stisneš na ekranu tipku i onda ta tipka svira, priča pjeva.
Posljednje uređivanje od willow_tree : 29.11.2012. at 11:51
-
Osoblje foruma
da, tako se i meni činilo. taman za trogodišnju nećakinju.
kćeri od 5,5 godina mi nije palo na pamet to kupovati (ok, ona ima svoj pravi laptop pa i zato)
-
U Interspara vam inače isti takav košta 99 kn.
-
Osoblje foruma
nadam se da nije isti takav jer je ovo plastično smeće s tipkicama i iritantnim zvukovima, nešto slično kineskim plastičnim dječjim mobitelima. ne vrijedi više od 5 kuna. i sigurno nije zanimljivonikome starijem od 18 mjeseci.
idem sad čitat onaj topik o pravima potrošača da vidim što mi je činiti i koga tužiti.
sramota za kolektivu.
-
Ja odustala nakon sto sam ga vidjela u Intersparu,hvala na upozorenju
-
lutonjica - šta si poduzela? nama je to baka uzela za sv.nikolu - danas idemo po to i iskreno se nadam da nije isto sranje, ali bojim se već unaprijed da je. isto je uzela preko neke ponude za našu 3-godišnjakinju...
-
Osoblje foruma
pisala sam kolektivi i mint rješenjima, obećali su mi povrat novca.
ima još jako puno nezadovoljnih kupaca, možeš vidjeti na fejs stranicama kolektive
-
da, vidjela grozno!! mi tek nakon posla idemo do bake! baš mi zanima kako izgleda ta smijurija!
-
Osoblje foruma
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma