Pokazuje rezultate 1 do 50 od 902

Tema: Prijevremni upis u skolu DA ili NE?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj emily prvotno napisa Vidi poruku
    moja N. je rodjena 1.6., nikad nisam ni pomislila na raniji upis, iako sam bila na forumu tada, ali valjda se nije dovoljno o tome pisalo
    mozda je kvaka u tome sto su moja iskustva s vrticem odlicna, i vlastita i djecja, i ja sam isla sa punih 7 godina (par dana je razmak izmedju njezinog i mojeg rodjendana), i vjerojatno sam pristalica one "neka uziva jos jednu godinu u vrticu bez obaveza, ici ce dovoljno dugo u skolu u zivotu".

iako, sada kad vrtim film unatrag, njezine vrticke tete su mi vise puta znale reci da je N. gladna znanja, prva bi rijesila listice, i trazila jos, prednjacila je u izvrsavanju raznih zadataka u grupi, isla je na engleski, na ritmiku, rano je naucila slova i citati ...
    ne sjecam se da se zalila da joj je bilo dosadno u vrticu zadnju godinu, ali mozda bi ona rekla drugacije? bas cu je pitati

enivej, ne vidim da joj je nastetilo to sto je krenula sa punih 7 i 3 mjeseca
    izvrsna je bila cijelu osnovnu skolu sto se tice skolskog uspjeha, sto se tice drustvenog zivota - i tu je vrlo aktivna, da tako izrazim
    Što se tiče vrtića, ja sam sa našim vrtićem također prezadovoljna, ide u sportsku grupu, teta i striček su odlični, stalno nešto novo rade, stalno su u nekim projektima i intelektualno potiču djecu. Odlični su, obožavam naš vrtić i ne bi mi bilo krivo da ostane još jednu godinu tamo. dakle, ni to nije razlog da bi je ranije upisivala u školu. Mala također ide i na ritmiku, i to jako voli. Dakle, njena "dosada" ne izvire iz nekih objektivnih razloga, samo je ona tako doživljava, imam dojam da želi nešto novo, da je vrtić nekako prerasla (samo moj dojam jer inače ne znam zašto bi govorila da je tamo dosadno jer realno nije).

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj yin&yang prvotno napisa Vidi poruku
    Što se tiče vrtića, ja sam sa našim vrtićem također prezadovoljna, ide u sportsku grupu, teta i striček su odlični, stalno nešto novo rade, stalno su u nekim projektima i intelektualno potiču djecu. Odlični su, obožavam naš vrtić i ne bi mi bilo krivo da ostane još jednu godinu tamo. .
    dakle, ostavi ti nju još godinu dana u vrtiću. i gotovo.

ovo bi meni bila totalna prevaga u odluci.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •