Pokazuje rezultate 1 do 50 od 902

Tema: Prijevremni upis u skolu DA ili NE?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ja sam se malo nanervirala citajuci te, sirius . Mislim da moramo bez obzira na poteskoce prihvatiti i razlicitost karaktera djece. Nece tvoj x postati neciji y ako ga stalno na idealan nacin motiviramo, naravno vazi i obrnuto.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam se malo nanervirala citajuci te, sirius . Mislim da moramo bez obzira na poteskoce prihvatiti i razlicitost karaktera djece. Nece tvoj x postati neciji y ako ga stalno na idealan nacin motiviramo, naravno vazi i obrnuto.
    Jasno da nece. Ali mene zivcira kad se stalno govori da je netko lijen samo zato sto ne igra po pravilima.
    Mislim , mozda i je. Mozda ce uvijek biti. Ali zasto netko ne pokusa malo drugaciji pristup motivacije?
    ne bude se nikog motiviralo sa tim da mu se stalno govori da bi mogao , ali nece.
    Posljednje uređivanje od sirius : 20.02.2015. at 12:34

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    ne bude se nikog motiviralo sa tim da mu se stalno govori da bi mogao , ali nece.
    Svojem djetetu sigurno ne serviram da bi mogao, ali neće,..., nego kao što sam napisala tražim načine kako da mu postane prihvatljivo da se on neminovno mora prilagođavati sustavu.
    Bez obzira da li njega taj tekst zanima ili ne zanima, ako želi dobru ocjenu, mora ga naučiti čitati,...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •