Pokazuje rezultate 1 do 50 od 902

Tema: Prijevremni upis u skolu DA ili NE?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

uglavnom na disciplinu i pažnju.

kad krenu u prvi razred oni prolaze adaptaciju pa se počnu tući, svađati, gnjaviti druge... to učiteljice hendlaju i do polugodišta se većina djece smiri, do kraja godine više-manje svi.

no neka djeca još u drugom razredu imaju problema s koncentracijom, samokontrolom, funkcioniranjem u grupi pa nastave s neprikladnim ponašanjem. učiteljica kaže da su to najmlađa djeca.

no ovo moje je jako laički i bez detalja, neka učiteljica razredne nastave bi to bolje rekla.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa Vidi poruku

no neka djeca još u drugom razredu imaju problema s koncentracijom, samokontrolom, funkcioniranjem u grupi pa nastave s neprikladnim ponašanjem. učiteljica kaže da su to najmlađa djeca.

no ovo moje je jako laički i bez detalja, neka učiteljica razredne nastave bi to bolje rekla.
    U teoriji to vjerojatno stoji. U praksi može biti i drugačije - u školi mog sina znam za par slučajeva ovakve djece kakvu opisuješ, ali to su najstarija djeca koja su u 1. razred krenula s odgodom (i to povelikom)
    Nije da smatram da dob djece nema veze s emocionalnom zrelošću i samokontrolom, samo navodim kao drugačiji primjer.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •