-
I. je rođen krajem travnja. Godinu i pol prije škole išao je logopedu. Kasno je propričao i kada je krenuo - sve kvačice su bile "c". Olovku praktički nije držao u ruci. Nije volio crtati. Nije čitao, nije pisao, nije volio da mu se čitaju priče...
Tražili smo raniji upis zbog organizacijskih razloga. Prepustili smo se stručnim službama i vodili se njihovim procjenama. Nikakvih zapreka nije bilo. Čak ni to što se i sada teže usmeno izražava.
No, usprkos svemu - danas je odličan učenik. Ne mislim samo na ocjene.... odličan je u svemu. Izuzetno je odgovoran i samostalan. Piše urednije i bolje od brata. Čita najbrže u razredu. Svaki tjedan pročita barem jednu knjigu od 100injak str.
Ali što je najvažnije: niti jedan dan nije došao iz škole a da mu u školi nije bilo super! Sasvim sam sigurna da mu ne nedostaje vremena za igranje.
Mi se nismo vodili tuđim iskustvima. Samo smo se oslonili na vlastitu intuiciju i stručne službe. I uopće me ne opterećuje da li smo pravilno postupili ili ne. Moje je dijete sada sretno.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma