Pokazuje rezultate 1 do 50 od 902

Tema: Prijevremni upis u skolu DA ili NE?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Istina je da privatno psiholozi malo, kako bih rekla - podilaze roditeljskim željama.

Sjećam se da su mene na ERF-u pitali što mi želimo, odgodu ili ne.

Ali vjerujem da je tako kad se radi o djeci za koju je više manje svejedno.

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
    Pisala sam nakon Mime.

Sirius upravo to, testiranja ima svakojakih a zanemaruje se emoc.zrelost I neke druge vaznije komponente od slova I brojki.

Tek sad vidim tvoj post. Nazalost ispada da.sustav pociva na roditelju kiji najbolje poznaje svoje dijete.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Moj moto je uvijek : " rafije jedna godina vise u vrticu nego u mirovini".
    Ali obzirom da sam subjektivna i ne volim ovaj skolski sustav, nisam netko za slusati.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Moj moto je uvijek : " rafije jedna godina vise u vrticu nego u mirovini".
    Ali obzirom da sam subjektivna i ne volim ovaj skolski sustav, nisam netko za slusati.
    A svatko donosi svoj sud prema nekom ranijem iskustvu ja za sada imam samo pozitivna iskustva sa školom i školskim sustavom pa mi se upis u školu ne čini kao neki big deal. Niti se dijete prestalo igrati niti se išta posebno promijenilo u njenom životu, a ide u boravak, koji jako voli i tamo joj je super jer se igra sa prijateljicama (govorim o starijoj). Doma ne uči ništa posebno a postiže odlične rezultate, i stvarno nemam dojam da je ta škola u prvim razredima nešto strašna. A nije ni ona bila iznadprosječna

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

I naravno da je svakoj skoli u interesu imati barem iznadprosjecno dijete ako je rijec o prijevremenom upisu. Oni vole motiviranu , zrelu i napredju djecu bez teskoca, ako ih vec moraju primati izvan rasporeda. Obzirom da je motiviranost podlozna okolnostima, a zrelost se ne procjenjuje tako lako, jedino za sto se mogu drzati jesu rezultati testiranja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •