Pokazuje rezultate 1 do 50 od 902

Tema: Prijevremni upis u skolu DA ili NE?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Jasno je meni da je yinyang u dvojbi. (ni meni ovo opisano ophođenje psihologa bas ne ulijeva veliko povjerenje)
    razumijem i sto alex želi reci.
    samo nisam sigurna da li su razredu sami po sebi tako homogeni u odnosu na dob. Iskustva su sigurno različita. Koliko godina bi imalo dijete od yinyang?
    ovdje su polaznici prvog razreda sva djeca koja su rodena do 01.09.
    sto znaci da u razred zajedno idu djeca rođena u siječnju i kolovozu, te sve između, + par onih rođenih u rujnu i listopadu (dakle mladi od 6) te oni rođeni u rujnu do prosinca godine prije (dakle stariji od 7)
    hoću reći, da ako se radi o par mjeseci razlike, da onda pluseve i minuse treba tražiti na nekim drugim poljima.
    ja osobno ne spadam ni u skupinu bolje godina vrtića, niti bolje godina mirovine više, nego bih ja gledala dijete i kontekst.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    Jasno je meni da je yinyang u dvojbi. (ni meni ovo opisano ophođenje psihologa bas ne ulijeva veliko povjerenje)
    razumijem i sto alex želi reci.
    samo nisam sigurna da li su razredu sami po sebi tako homogeni u odnosu na dob. Iskustva su sigurno različita. Koliko godina bi imalo dijete od yinyang?
    ovdje su polaznici prvog razreda sva djeca koja su rodena do 01.09.
    sto znaci da u razred zajedno idu djeca rođena u siječnju i kolovozu, te sve između, + par onih rođenih u rujnu i listopadu (dakle mladi od 6) te oni rođeni u rujnu do prosinca godine prije (dakle stariji od 7)
    hoću reći, da ako se radi o par mjeseci razlike, da onda pluseve i minuse treba tražiti na nekim drugim poljima.
    ja osobno ne spadam ni u skupinu bolje godina vrtića, niti bolje godina mirovine više, nego bih ja gledala dijete i kontekst.
    Moje dijete će ako sada krene u školu imati 6 god i 3 mjeseca. Iz vrtićke grupe ih ima dosta rođenih između siječnja i ožujka koji će isto sada u školu, tako da će od njih biti mlađa par mjeseci. Ima naravno i onih rođenih ljeto prije od kojih će biti mlađa više od godine dana. Kako će biti složen razred u koji će ona upasti, naravno ne mogu znati. U razredu od moje starije kćeri najmlađa curica je sada upravo proslavila 8. rođendan, a druga najstarija je prije 2 mjeseca proslavila 9. rođendan, ova najmlađa je po učenju puno bolja od ove najstarije, a svi su zajedno odlična ekipa, razlika se ne vidi. Kako će biti u pubertetu ne znam, ali ima ih rođenih u svim mjesecima u rasponu od ove godine dana pa mi se ne čini da će to biti neki bauk.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •