Pokazuje rezultate 1 do 50 od 902

Tema: Prijevremni upis u skolu DA ili NE?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja ne znam kako bih postupila da sam u tvojim cipelama, yin&yang
    mislim da bih ju ipak upisala ranije, jer ocito o tome razmisljas vec neko vrijeme
    uzimajuci u obzir da ona nema nikakvih uocenih teskoca, da ustvari nema nekog konkretnog razloga za cekanje do sljedece skolske godine osim datuma, da je po tvom misljenju spremna, da jako zeli ici, i da vec imas (frisko) iskustvo jednog skolskog djeteta.
    vjerojatno bi ta velika zelja prevagnula (ali ja sam popustljiva mater )
    Posljednje uređivanje od emily : 28.03.2018. at 11:23

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj emily prvotno napisa Vidi poruku
    ja ne znam kako bih postupila da sam u tvojim cipelama, yin&yang
    X

Ne znam kako vaše tete u vrtićima, al naše nisu nešto bile preupućene u djetetove jače i slabije strane. Recimo prošle godine sretnemo L. tetu iz vrtića i pita je kako joj je u školi i koji joj je predmet najdraži, L. kaže matematika i pohvali se kako je imala dobre rezulaltate na jednom mat. natjecanju, a teta samo što nije izokrenula oči na odgovor da se radi o matematici (kao ono u čudu) i još naglas prokomentira: ajme pa kud matematika! nije pojam imala da mi dijete ima žicu matematiku.

Dosta sam se razočarala u neki "stručni" kadar, kriva riječ nisjam se razočarala nego puno više sam od njih očekivala, pa sam zato potražila stručnu pomoć (da mi olakša) koju cijenim više.

Dok recimo tete od sina, fantastično rade s djecom, poznaju djecu u dušu, nebo/zemlja pristup.

Iz tog razloga je fakat bitno i kakva učiteljica dijete zapadne (mi možemo u našoj školi tražit prilikom upisa određenu učiteljicu, a nastoje ispunit želje).

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    X

Ne znam kako vaše tete u vrtićima, al naše nisu nešto bile preupućene u djetetove jače i slabije strane. Recimo prošle godine sretnemo L. tetu iz vrtića i pita je kako joj je u školi i koji joj je predmet najdraži, L. kaže matematika i pohvali se kako je imala dobre rezulaltate na jednom mat. natjecanju, a teta samo što nije izokrenula oči na odgovor da se radi o matematici (kao ono u čudu) i još naglas prokomentira: ajme pa kud matematika! nije pojam imala da mi dijete ima žicu matematiku.

Dosta sam se razočarala u neki "stručni" kadar, kriva riječ nisjam se razočarala nego puno više sam od njih očekivala, pa sam zato potražila stručnu pomoć (da mi olakša) koju cijenim više.

Dok recimo tete od sina, fantastično rade s djecom, poznaju djecu u dušu, nebo/zemlja pristup.

Iz tog razloga je fakat bitno i kakva učiteljica dijete zapadne (mi možemo u našoj školi tražit prilikom upisa određenu učiteljicu, a nastoje ispunit želje).
    Za učiteljicu sam se već raspitala i dobila preporuku za dvije, pa ću tražiti da je upišu kod jedne od njih ako se odlučimo na upis.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Poanta mojih postova je da je svako dijete priča za sebe i da bi psiholozi tako trebali pristupati procjeni djeteta a ne odmah na startu reći načelno NE.
    To bi po meni bili glavni postulati te profesije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •