Citiraj yin&yang prvotno napisa Vidi poruku
I to je meni također posve jasno ne brini gledam ja samo svoje dijete, ali sva tuđa iskustva mi dobro dođu. Isto tako sam skužila da imaju moja mala i tvoja dosta sličnih karakternih osobina. Ali imaju i različitosti. Drago mi je čuti tvoje mišljenje i iskustvo jer u okolini gotovo da ne nalazim na podršku za prijevremeni upis u nikome.
Ali isto tako mi je drago čuti i suprotna mišljenja da vidim koji su sve problemi mogući.
Moje iskustvo i stav prema školi je iznimno pozitivan i vjerojatno od tuda polazi čitavo moje daljnje promišljanje o svemu ovome.
Vjerojatno ima nešto i u tome što sam ja bila odlikašica cijelo svoje školovanje i isto tako mi škola nije ništa posebno teška i volila sam je. Inače sam rođena u veljači, dakle krenula sam sa 6,7 godina. Moj brat je rođen u svibnju i krenuo je sa 6,3 godine. Ni sa njim nije nikada bilo nekakvih posebnih problema. Ne znam, sva moja iskustva sa školom su oduvijek pozitivna, a gledajući i iz svoje osobne perspektive najvažnija od svega mi se za uspjeh činila ogromna unutarnja motivacija, koje sam ja npr. imala napretek. Možda i zato na ovu ogromnu želju moje male gledam kao na nešto što ne smijem zanemariti.