-
Sa zakasnjenjem — prvo potpis na sasu. Pogotovo na point da se ne radi o 2 mjeseca razlike od prosjeka, nego od minimuma.
Iz svojih cipela - bez obzira na super rezultate, emocionalno nisam bila spremna.
Ja isto ne mislim da ce biti drama s bilo kojom odlukom, a emotivnih oziljaka, ako je slonovski tip poput mene, bit ce u svakom slucaju, i ako ostane jos u vrticu i ako krene u skolu pa se razidje s 10-11 godina.
-
Hvala vam svima na odgovorima i iskustvima. Bili smo malo na odmoru pa se nisam javljala. 08.05. imamo pregled kod liječnika i još testiranje u ovoj drugoj školi pa ću onda odlučiti (ukoliko stručni tim ne odluči striktno protiv upisa). Ja za sad kako stvari stoje mislim da ću je upisati.
-
Da li su djeca koja su išla prijevremeno u školu išla u Grad mladih sa vrtićem? Došao je jučer popis djece u vrtić koja ove godine mogu u Grad mladih i mog djeteta naravno nema (makar sam ja davno rekla da prijave i moje dijete za Grad mladih). U dogovoru sa odgajateljima sam dodala dijete na popis i rekla im da ću im dostaviti uvjerenje da je dijete stavljeno na popis školskih obveznika za ovu godinu (kažu ne treba). I sada me zove zdravstvena voditeljica iz vrtića da moje dijete ne može ove gdoine u Grad mladih jer ona nema za nju predviđenu "kućicu". Ne znam bi li se smijala ili plakala. Ja joj sve objasnim i kažem da znam da dijete ima pravo ići u Grad mladih i da je prijave, a ako slučajno ne bude išla u školu onda neće sljedeće godine ići u Grad mladih ili ću tada platiti punu cijenu. I ona opet da ne može. I da zovem Gradski ured za obrazovanje. Naravno zvala sam gradski ured i rečeno mi je da dijete ima pravo ići i da će oni kontaktirati vrtić. Ali tko je tu lud, što se u ovoj državi oko svega trebaš svađati i boriti da ostvariš neko pravo koje te pripada ionako. Ma!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma