Pokazuje rezultate 1 do 50 od 902

Tema: Prijevremni upis u skolu DA ili NE?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    barca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno Prvi razred

Pozdrav , ovako , cura je rodjena 24.04.2014. , znaci u 9 mjesecu bi imala skoro 6 i pol godina. Ja sam sada u velikoj dilemi dati ju u skolu ili ne. Jucer smo bili na razgovoru u skoli , sve zadatke je rijesila i oni su rekli da sama odlucim da li cu ju upisati ili ne , ali da mi oni savjetuju da joj ne uzimam jos tu jednu godinu igre. Meni se cini nekako kasno da sa 7 i pol godina krene u prvi razred jer ona je za svoje godine i emocionalno i fizicki spremna za prvi razred. Evo ne znam , bas me to muci i u velikoj sam dilemi pa ako moze neki savjet od vas , bilo bi mi od pomoci.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Imaš temu od lili
    Dosta se tamo pisalo
    I da nije mi puno da krene skoro s sedam i pol godina u prvi razred

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mene živcira to "godina igre" kao da škola znači da igre više nema. Nama su i u vrtiću rekli da im ne govorimo tako (kad kreneš u školu nema igre i sl.).
    Moj kaže da mu je dosta vrtića i igranja, on bi učio nešto novo

Sve ovisi o vašoj procjeni.

I da, malo me ljute te odgode samo radi datuma, bez da se detaljnije pogleda dijete

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj barca prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav , ovako , cura je rodjena 24.04.2014. , znaci u 9 mjesecu bi imala skoro 6 i pol godina. Ja sam sada u velikoj dilemi dati ju u skolu ili ne. Jucer smo bili na razgovoru u skoli , sve zadatke je rijesila i oni su rekli da sama odlucim da li cu ju upisati ili ne , ali da mi oni savjetuju da joj ne uzimam jos tu jednu godinu igre. Meni se cini nekako kasno da sa 7 i pol godina krene u prvi razred jer ona je za svoje godine i emocionalno i fizicki spremna za prvi razred. Evo ne znam , bas me to muci i u velikoj sam dilemi pa ako moze neki savjet od vas , bilo bi mi od pomoci.
    Iskreno me cudi da bilo kome tko je skolski obveznik predlazu ostanak doma iz cista mira.
    Ili dijete nije bas 100% za skolu ili to sad masovno rade zbog moguceg drugog vala korone . Pa da izbjegnu da mlada djeca ( kojioj nije sila) moraju uciti na daljinu.
    Posljednje uređivanje od sirius : 17.06.2020. at 15:20

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Iskreno me cudi da bilo kome tko je skolski obveznik predlazu ostanak doma iz cista mira.
    Ili dijete nije bas 100% za skolu ili to sad masovno rade zbog moguceg drugog vala korone . Pa da izbjegnu da mlada djeca ( kojioj nije sila) moraju uciti na daljinu.
    Ma nije dijete školski obveznik, ako je rođena 24.4.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Ma nije dijete školski obveznik, ako je rođena 24.4.
    Joj da, granica je 01.04.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •