Pokazuje rezultate 1 do 50 od 902

Tema: Prijevremni upis u skolu DA ili NE?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj elleanora prvotno napisa Vidi poruku
    Ja planiram dijete ove godine upisati prijevremeno u predškolu. Sad ima pet godina, rođena početkom četvrtog mjeseca. Na sistematskom sam to spomenula doktorici, i ona ju je poslala na psihološko testiranje. Znači radi upisa u predškolu. Znala sam da se to radi krajem predškole, a prije upisa u školu. Ali i prije predškole?? Ona kaže da je to obavezno, i bez tog nalaza neće dati svoje mišljenje. Dal ste i vi to trebale koje ste djecu upisale ranije?

Inače, obavili smo taj pregled, i psihologica je napisala da je po testu zrela kao šestogodišnjakinja, i po svim ostalim pokazateljima je spremna. Jedino grafomotorički nije najspretnija, što s 5 godina još ni ne može biti. Pa čemu onda ovo testiranje? I sama psihologica je rekla da joj je to prvi takav slučaj da joj netko dođe iz tog razloga...
    Predškolu bi išla u sklopu vrtića, kojeg joj je već i sad lagano dosta. I inače više voli strukturirane djelatnosti, recimo na ritmiku voli ići, kad u vrtiću nešto kreativno rade, uče pjesmice... ali ostatak dana tamo joj je jednostavno predug. A nema tko ranije dolaziti po nju. Tako da mislim da će procvasti u školi...
    Ček djete će tek nagodinu 2021 imati šest,?
    A ti je misliš već ove godine 2020/21 upisati u školu. Ili ipak misliš tek za iduću kad će joj i tad biti prijevremeno upisati.
    Mislim da di ipak pomiješala lončiće

Aha vidim da ti nisi u hr jer kod vas možda druga ili drugačija granica možda?
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 18.06.2020. at 10:53

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •