Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 80 od 80

Tema: Kopanje nosa

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja priznajem da kopam nos vrlo rado i strastveno, doduše kontroliram se pa to radim samo doma, ne i u vožnji jer mi je prejavno i sram me...

A gricnem si tu i tamo šmrklje
    Ak su vlažni onda baš i ne, ali ak su onak finu suhi i slankasto-hrskavi od suhog zraka u stanu, mljac 8)

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Prvi hrabri post o grickanju čipsa od šmrkalja, pa odmah iskočio prvi na novoj stranici (još da je negdje u sredini strane bi se dao skrit, al ovako ).

No, pridružujem se. Kad su vlažni nisu dovoljno slani. Premalo su začinjeni, tek sušenjem dobiju pravu aromu 8)

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj aqua prvotno napisa
    Kad su vlažni nisu dovoljno slani. Premalo su začinjeni, tek sušenjem dobiju pravu aromu 8)
    Eh, što volim popričati sa znalcem

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ovaj topik zaobilazim u sirokom luku.
    i sad virnem, kad ono kloklo :shock:

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj kloklo prvotno napisa
    Ja priznajem da kopam nos vrlo rado i strastveno, doduše kontroliram se pa to radim samo doma, ne i u vožnji jer mi je prejavno i sram me...
    Ja sam mislila da se tijekom vožnje mora kopati nos. TO dođe nešto kao dodavanje gasa ili tako nešto.

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj sabaleta prvotno napisa
    Ja sam mislila da se tijekom vožnje mora kopati nos. TO dođe nešto kao dodavanje gasa ili tako nešto.
    Ma neee, to ti dođe za razonodu dok čekaš da se upali zeleno svjetlo na semaforu

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Aa-haa, sad znam

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Želudac mi se lagano okreće...Zbilja ne znam zašto ovo čitam.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa
    Želudac mi se lagano okreće...Zbilja ne znam zašto ovo čitam.
    Znam ja.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

A ja jedva cekam da Edita pocne kopat nos, jer se ovako muci sa zacepljenim A neda da joj mi slinkom (ona plasticna spravica) izvadimo.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

sad zamišljam Snorki kako uči Editu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I MM i ja kopamo redovito noseve. svako svoj, of skroz! ali nikad u javnosti vec samo doma i za vrijeme voznje. jedina razlika je sto on ne papa chips, a ja da, ali se sramim pred njim pa onda to po skrivecki.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

e da! i pred kompom se obavezno kopa nos, onako kraljevski!

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

odvaljene ste skroz

Sta bi od Tatekove teme

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Jao, neka netko zaključa ovaj topic :bljuv:

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

MM je kopao nos negdje skoro do puberteta. Odvikla ga sisterica. Kako? Uvjerila ga je da si je od kopanja nosa proširio nos. To je bilo toliko uvjerljivo, da mu je još uz sve to prodala foru, da će se nos "suziti" ako spava sa kvačicom na nosu....popušio je foru....

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ja ne mogu vjerovati!!!!!

Idem tražiti ovaj topic da vidim povezanost kopanja nosa s glistama i počnem čitati, i ne vjerujem, i ne vjerujem..... umrijet ću od smijeha.

Pa kako drugačije izvaditi tvrde nakupine u nosu nego ih iskopati van?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ispuhati ih prije nego se skrute?

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Znači ti navijaš sat po noći svako malo da ispušeš šmrklje kako ti se ne bi stvrdnule do jutra?

deedee avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Sto se tice imuniteta, jednom mi je frendica ispricala da im je i profac na faksu (biologija), na pola u sali, ispricao da u tim iskopinama ima bakterija (umrtvljenih ili nesto sl. ne sjecam se bas) i da je to dobro za jacanje imuniteta.
    Mi doma kad vidimo Fionu da kopa, stavimo joj maramicu na taj prst, jer ipak nece ga strugati sa maramice da ga poklopa, a ne moze se ni ozlijediti.
    Istina, ona preferira kopanje bez maramice.

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Neva je već ulovila grif, kopa prvo jednu nosnicu pa hop u usta, pa s drugom rukom drugu nosnicu i hop u usta.

A neki dan je oduševljeno objavila kako i mama ima šmukić u nosu pa mi velikodušno (i vrlo stručno, moram dodati!) gurnula prst u nos i iskopala ga van. i hop, mami u usta! Nisam se ni snašla, već mi ga je obrisala na jezik

luce2006 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

hitno mi triba smajlic koji povraca

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

to je sve stvar percepcije..

frendica mi je pričala kako se zgrozila kaj su joj tek rođenu bebu htjeli dat u ruke, fuj, onako krvavu i punu nečeg bijelog, masnog..

luce2006 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

aqua, slazen se...dobro za kopanje nosa, ja mislin da nema covika sta to ne radi ali jedenje iskopina.........fuuuuuj

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

pa nije baš naj stvar na svijetu, al nije to neš strašno, to je u stvari ljudska slina pomiješana sa prašinom iz zraka i posušena. slina nam je ionak u ustima, a zrak isto udišemo..

mislim da je to više stvar odgoja (tj netko nam je usadio da je šmrklj bljak..), što se očito vidi iz prakse djece koja to prvi put pokušaju.

i samo da navedem, neva se jednom prilikom (imala je cca 10 mjeseci) pokakala da ja nisam skužila (bila je gola, ljeto, a ona bezpelenaš) i do trenutka kad sam skužila si je već taj drek razmazala po nogama, po kosi, čelu,.. ali zanimljivo je da ništa od toga nije završilo u ustima (a to je fakat dob kad svašta ide u usta). Pa si mislim, iskonski vjerojatno ljudi (djeca) nemaju gađenje prema toj svojoj izlučevini, ali intuitivno znaju da nije za jest.. (apropos, još danas se sama sebi čudim gdje sam smogla snage samo se od srca nasmijati apsurdnoj situaciji )

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

ah,ovo je prvo mjesto na svijetu da ja priznajem da kopam nos,i da sadrzaj iz nj ne brisem o maramicu vec,kao i aquina Neva,hop u usta.Pred svima se skrivam,osim pred Elijem-jer,mali je,on me nece gledati :shock: .E,ali uhvatila sam se u posljednje vrijeme da se brinem kako ce to na njega utjecat,da me nece poceti imitirati pa sto cu onda.Mislim si samo-on pocne kopati nos dok smo vani,netko ga pita pa odakle ti to tj. gdje si to naucio,a on pokaze a mamu.stacu onda?
    btw.ja to radim odmalena,i citav se zivot skrivam i sram me je toga a opet,mislim si,zasto je to tako na losem glasu??
    meni je to sasvim normalno.

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

sundrops

a viš nas, ja se isto skrivam, a njoj je to svejedno najnormalnije. al istina je da ne znam kud bi sa sobom da ju netko pita od kog je to vidla

s tim da, iz iskustva, svi se prvi put tolko isšokiraju da ne znaju kaj bi rekli (jer ne vjeruju da ja to mrtva hladna odobravam)..

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

a od koga ste vi to vidjele?
    Glava mi je na panju da niste ni od kog....s tim porivom se rodis...

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

pa da,sigurno smo to same otkrile.istina,ja se malo cega sjecam iz svog djetinjstva,mada,znam da su me moji grdili sto to radim,pa sam pocela poskrivecke.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •