Nedavno smo upisali jedan privatan vrtić. Za sad sam zadovoljna sa svim (osim doručkom, ali to je druga priča)
Muči me jedna stvar. Jasličarci u grupi u kojoj je moja B. spavaju na nekim "modernim" krevetićima, dizajniranim valjda za male prostore
Naime, to "čudo od kreveta" je odignuto cca 3/4cm od poda i nema madrac ili nesto slično kao podlogu na kojoj se leži nego neku plastičnu mrežu (koje je šupljikava kao i svaka mreža). nadam se da sam uspjela nekako predočiti sliku
Ono što mene muči od te priče je da je na podu obican laminat, bez tepiha ili tapisona. Kad smo bili na adaptaciji noge su mi se smrzle samo u čarapama- dakle, hladan je pod.
E sad, maleni preko tog kvazi kreveta dobiju samo tanku plahticu i gore ih pokriju s nekim laganim prekrivačem. Moja cura koja više ne piški ili jako rijetko piški popodne se nakon sat/sat i pol spavanja u vrtiću budi doslovno zalivena.
Prvo sam mislila stvar je platnenoj, ne znaju dobro namjestiti, pa sam im dala AIO platnenu da se ne moraju brinuti oko namještavanja, no ista stvar.
Noćas smo testirali AIO (cijela noć) i nije probilo, dakle nije stvar u peleni.
Tete mi kažu da su ju stavile piškiti prije spavanja.
Meni sve to nema puno smisla- ako je piškila prije, kako se nakon sat vremena probudila ko da ju je netko vodom polio?
Moja petpostavka je da joj je hladno, sto vi mislite, kakvi su kod vas kreveti?