radio tko?..... uspješno?


daklem...radila bi tu tortu
ali....
muči me kako napraviti da se ne izlije krema (što se dogodilo curi koja je radila tu tortu)

http://www.coolinarika.com/recept/to...rste-cokolade/

ima i varijacija na temu

http://www.coolinarika.com/recept/kraljica-cokolade

http://www.vijesti.me/zivot/torta-tr...de-clanak-3829

e,sad što mene bode u oči, pa molim nekog da mi objasni onak...zdravo seljački da i trogodišnjak može shvatit
"Svaku od čokolada otopiti na pari u 100 ml vrhnja, ohladiti u frižideru i nakon toga umutiti u čvrste kreme."

znači otopim čokoladu u vrhnju -ko npr za hole kocke i onda to vruće stavljam u friđ ili?
kad se krema ohladi u friđu - onda je miksam pa stavljam na biskvit ili ju opće ne mixam jer se ona sama stvrdne?

jel idu kakvi kremfixi u to ili?
ajd pliz pomozite, ja sam jako komplicirana osoba

e da....bonus pitanje.... jel može jestiva prekrivka gore na to?