Imamo "starinsku" televiziju (dakle ne LCD nego veliku, tešku) i htjela bi klincima puštati filmove s USB-a da ne moram sve pržiti im na DVD. Kako da to najlakše napravim, jel netko od vas to već napravio/la? Ako da, kako?
Imamo "starinsku" televiziju (dakle ne LCD nego veliku, tešku) i htjela bi klincima puštati filmove s USB-a da ne moram sve pržiti im na DVD. Kako da to najlakše napravim, jel netko od vas to već napravio/la? Ako da, kako?
mi imamo starinsku televiziju i onaj dvbt uređaj koji ima usb ulaz...i onda nasnimim na usb, gurnem u dvbt i gledamo na telki crtane
to nam je spas za more![]()
Nama je drugar kablom povezao komp i tv skart kablom i tako gledamo
imam i ja taj dvbt uređaj ali on čita samo ono što je sam snimio, neće drugo :/ morat ću isprobat kabel. lonley_love stavite u laptop kabel ili u eksterni hd?
mi imamo kućno kino s usb-om i tako možemo gledati većinu formata (avi, mpg, divx,...) ali neke formate nam ne podržava (npr .mkv) - možda je isti problem i kod tebe
Strarinski komp,povezano kućište i tv,nešto dal instalirao drug il podesio to već ne znam i šljaka tako što samo preneseš sliku ili snimak na desno sa ekrana kompa na ekran tv-a