Otiđi kod dr. Kašalj i preskakanje i lupanje srca koje spominješ na drugoj temi su i više nego dovoljni razlozi za dobar pregled kod dr.
Otiđi kod dr. Kašalj i preskakanje i lupanje srca koje spominješ na drugoj temi su i više nego dovoljni razlozi za dobar pregled kod dr.
Ma ne treba te biti strah, samo želim reči da si trudna i imaš više simptoma radi kojih se osjećaš loše i zabrinuta si. To su razlozi radi kojih se ide kod dr.
Iskreno mi nije jasno zašto čekaš. Ne mislim da si u nekakvoj specijalnoj opasnosti, ali zašto tražiti odgovor po forumu i dodatno brinuti, kad to može riješiti jedan posjet dr. Ili barem telefonski poziv.
pa zvala sam svoju ginekologinju koja mi je rekla da se preskakanje srca događa u trudnoći, metabolizam radi drugačije, štitnjača i to, pa onda nedovoljan unos tekućine, pa anemija i sl... rekla je ako bi bilo učestalo da se napravi EKG pa u slučaju potrebe uvedu neki izoptamini, il kako već.... nije zvučala zabrinuto..pa zato tražim iskustva po forumu... ne bih rado krenila po pretragama kod kardiologa, doktori jednom kad uhvate, ne puštaju, i bit će mi to sve još veći stres..... eto..ne znam šta bih rekla..
ps.s. kašalj je prestao, manje više...zvučao je baš kao alergijski...jer svrbe me i oči i to, pa mislim da je povezan sa alergijom, grinje vjerovatno! eto...![]()