Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Jel neko kašlje bez razloga?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Otiđi kod dr. Kašalj i preskakanje i lupanje srca koje spominješ na drugoj temi su i više nego dovoljni razlozi za dobar pregled kod dr.

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Otiđi kod dr. Kašalj i preskakanje i lupanje srca koje spominješ na drugoj temi su i više nego dovoljni razlozi za dobar pregled kod dr.
    ah, sad si me baš prepala , strah me i pitat zašto

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj nataša prvotno napisa Vidi poruku
    ah, sad si me baš prepala , strah me i pitat zašto
    Ma ne treba te biti strah, samo želim reči da si trudna i imaš više simptoma radi kojih se osjećaš loše i zabrinuta si. To su razlozi radi kojih se ide kod dr.
    Iskreno mi nije jasno zašto čekaš. Ne mislim da si u nekakvoj specijalnoj opasnosti, ali zašto tražiti odgovor po forumu i dodatno brinuti, kad to može riješiti jedan posjet dr. Ili barem telefonski poziv.

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Ma ne treba te biti strah, samo želim reči da si trudna i imaš više simptoma radi kojih se osjećaš loše i zabrinuta si. To su razlozi radi kojih se ide kod dr.
    Iskreno mi nije jasno zašto čekaš. Ne mislim da si u nekakvoj specijalnoj opasnosti, ali zašto tražiti odgovor po forumu i dodatno brinuti, kad to može riješiti jedan posjet dr. Ili barem telefonski poziv.
    pa zvala sam svoju ginekologinju koja mi je rekla da se preskakanje srca događa u trudnoći, metabolizam radi drugačije, štitnjača i to, pa onda nedovoljan unos tekućine, pa anemija i sl... rekla je ako bi bilo učestalo da se napravi EKG pa u slučaju potrebe uvedu neki izoptamini, il kako već.... nije zvučala zabrinuto..pa zato tražim iskustva po forumu... ne bih rado krenila po pretragama kod kardiologa, doktori jednom kad uhvate, ne puštaju, i bit će mi to sve još veći stres..... eto..ne znam šta bih rekla..
    ps.s. kašalj je prestao, manje više...zvučao je baš kao alergijski...jer svrbe me i oči i to, pa mislim da je povezan sa alergijom, grinje vjerovatno! eto...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •