MM i ja smo lani razgovarali kako je pedijatrica rekla mojoj sestri da svog malog odvede psihologu jer bi mu mogao pomoći i I. je (prisluškujući razgovor) sam počeo navaljivati da i on želi ići kod tog doktora.
On je vrlo zreo u razmišljanjima,rekao mi je kako se on jako,jako trudi da se ne boji ali mu ne uspijeva. Nije mi ustvari čak ni toliko za to spavanje nego to što govori da se boji.
Rekao nam je jednom da se boji kako će netko doći s balkona, uzalud ga uvjeravamo da se nitko ne može popeti na 3. kat, bili smo i dolje i gledali kako se ne može popeti ali ništa. (Mojoj mami je rekao da se boji reklame za, mislim, kinder bueno, ono kad ženska stoji na balkonu a s leđa joj doleti vampir (mrzim tu reklamu, i meni je grozna

).
Zašto sam citirala cvijetu, ja ne znam
mogu li otići samo ja, ili barem da ja nasamo s njom razgovaram nakon pregleda, općenito ne mogu zamisliti da u ordinaciji budemo oboje, a da ja s doktoricom razgovaram kao da njega nema.
Sad ste me isplašile, ja sam taj pregled zamišljala kao neki obični usputni razgovor, pa ako upali dobro, ako ne - nikom ništa. Smijala sam se kad mi je jedna poznanica komentirala da ne vodim dijete psihologu jer će biti odmah "uveden u sustav" a to nije dobro, nešto kao kad ti otvore dosje u policiji

.
P.S. ja sam inače u komisiji za upis u školu i jedno od pitanja je spava li dijete samo (na to se samo nasmijem

)