hm...odgojiti macu...moguće ili ne pitanje je sad
čini mi se da svatko ima svoju teoriju, no najviše ovisi o karakteru mace, nije svaka maca za svakog čovjeka.
macu možete skinuti npr. sa stola 100 puta (neki ih špricaju vodom) i ona će se popeti i 101. put, ili barem onda kada vi niste na vidiku
puno maca nam je prošlo kroz kuću (mi smo tkz. privremeni udomitelji) i svaka je jedinstvena i drugačija, neke šutljive a neke brbljavice, neke mazne više a neke manje, neke prate čovjeka u stopu a neke su solo igrači...
imamo dvoje djece, 7 i 11 godina, obožavaju mace i mislim da je krasno kada djeca odrastaju uz životinje.
u pijesak idu instiktivno, i s tim nema greške. jedino obavezno pitati da li je maca tretirana protiv unutarnjih nametnika i da nema slučajno buhice.
najljepše ih je udomiti u paru, neće vam trebati tv, super ih je gledati kako se igraju, skupa spavaju i čiste se međusobno...minimalno veći trošak u hrani, a radost nemjerljiva.
toliko je maca koje traže svoje ljude, moram ih malo reklamirati
još nešto - ako vam nije bitno koje je maca boje, udomite crnu, one najdulje čekaju. ako vam nije bitna starost, udomite odraslu macu, nju su već prošle mladenačke mušice, i imat ćete manje brige i posla nego oko mačića.
i još nešto, investirajte u zatvoreni mačji wc, isplati se svake kune.

Odgovori s citatom