Pokazuje rezultate 1 do 40 od 40

Tema: Micane u kući

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mislava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

hm...odgojiti macu...moguće ili ne pitanje je sad
    čini mi se da svatko ima svoju teoriju, no najviše ovisi o karakteru mace, nije svaka maca za svakog čovjeka.
    macu možete skinuti npr. sa stola 100 puta (neki ih špricaju vodom) i ona će se popeti i 101. put, ili barem onda kada vi niste na vidiku
    puno maca nam je prošlo kroz kuću (mi smo tkz. privremeni udomitelji) i svaka je jedinstvena i drugačija, neke šutljive a neke brbljavice, neke mazne više a neke manje, neke prate čovjeka u stopu a neke su solo igrači...
    imamo dvoje djece, 7 i 11 godina, obožavaju mace i mislim da je krasno kada djeca odrastaju uz životinje.
    u pijesak idu instiktivno, i s tim nema greške. jedino obavezno pitati da li je maca tretirana protiv unutarnjih nametnika i da nema slučajno buhice.
    najljepše ih je udomiti u paru, neće vam trebati tv, super ih je gledati kako se igraju, skupa spavaju i čiste se međusobno...minimalno veći trošak u hrani, a radost nemjerljiva.

toliko je maca koje traže svoje ljude, moram ih malo reklamirati
    još nešto - ako vam nije bitno koje je maca boje, udomite crnu, one najdulje čekaju. ako vam nije bitna starost, udomite odraslu macu, nju su već prošle mladenačke mušice, i imat ćete manje brige i posla nego oko mačića.
    i još nešto, investirajte u zatvoreni mačji wc, isplati se svake kune.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj mislava prvotno napisa Vidi poruku
    još nešto - ako vam nije bitno koje je maca boje, udomite crnu, one najdulje čekaju.
    Mi smo imali jednu crnu macu 10 godina

S njima je bonus zabava kad sjednu na prozor ili ogradu od balkona, a vi gledate prolaznike koji pljuju po ulici,krste se..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •