Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 102

Tema: Što bakama, dedama, tetama, stričevima..... darovati za Božić?

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno Što bakama, dedama, tetama, stričevima..... darovati za Božić?

Dakle, meni je Božić bez veze, ali me ponese božićni kičeraj i lampice, a volim darivati...

I kod nas je, najviše zbog brata koji živi vani, iako nismo vjernici postao neki običaj da se okupimo za Božić i darujemo jedni druge. Moj stari se obuče u deda Mraza i dijeli darove, pa ih zajedno otvaramo i komentiramo...
    Ranije to su bili zbilja konkretni darovi, a sad u dobra krize smo se dogovorili da budu simbolični ili praktični. I sve sam već ideje za darove iscrpila prethodnih godina.
    I osim after shavea da dedu i potkošulji za baku mi ništa ne pada na pamet.

Što darovati odraslima? Što vi darujete? Ako ne darujete, nemojte mi pisat da vi niš ne darujete. I to je ok, ali mi ne pomaže.
    Posljednje uređivanje od Mojca : 18.12.2012. at 08:04

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

S obzirom da je kriza skoro pa nista, ali evo mm-ovoj sestri smo poklonili bon iz dm-a jer znam da joj treba.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Zadnjih par Božića darujem samo potrošnu robu.

Nabavim domaći med,lijepo ga zapakiram s tamnom čokoladom, nekim malim likerčićem,medenjacima, kupinovim vinom,marcipanom,domaćim sapunčićem,melemom i sl. ( ne sve u istom poklonu, naravno)

Ne ispadne velika cifra,a svi se obraduju barem jednom dijelu paketića.

Dragonfly avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ja svima mojima pokupovala tople uloške za cipele, imaš u dm za 10,00-15,00kn.
    Sestri i šogorici šal+rukavice set u c&a, dedama i bakama ću napravit ovak nešto: http://www.facebook.com/Makeoveraddi...type=1&theater

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Nikakve skupljače prašine... Samo ono što se može pojesti, popiti ili na bilo koji drugi način potrošiti.

Moja svekrva i moji roditelji su u čizmu svetog Nikole dobili vitaminske pripravke. Za Božić će isto dobiti nešto jestivo (obično im kupim 10-15 dag finog pršuta, ne puno, ali nešto što se oni ustručavaju kupiti od mirovine jer im je skupo). Isto - slane ribe, najmanja kućica usoljenih inćuna zna ih jako razveseliti, pa masline, domaći kolači i slično.

Piće - ovisi tko i što pije. Onima koji to cijene poklonim bocu (ne veliku, 3 dl ili 5 dl ) domaćeg likera.

MM obično dobije veeeeliku čokoladu ili After Eight. Zbog povišenih masnoća ne jede ih više stalno, ali Božić je iznimka.

Ja od svekrve dobijem rižinu čokoladu jer to je jedina koju obožavam. Od tate i mame dobijem kupinovo vino ili bocu bučinog ulja iz lokalne uljare (to mi je milije nego vino).

Ove godine svekrva je naručila kremu za lice (točno određenu, iz Lidla, za 19,90 kn). Sestrični obično kupim kozmetiku jer ona to voli. Ostalim članovima obitelji podijelim svoje pekmeze, džemove i kolače. Tu pripada i ajvar, ukiseljeni paradajzi i slično. Ove godine nemam kiselih krastavaca, ispali su prefini i sve smo ih već pojeli.

Dok su djeca bila mala, nisam imala ni puno kolača ni punu špajzu zimnice. U to vrijeme dostajala je kava ili čaj + ručno rađene čestitke npr. s otiskom dječje ručice i takve stvari. Obično se društvo raspametilo, a koštalo je minimalno.

Eh, da... Moram i ove godine napraviti božićni album. Budući da naše bake ne mare puno za internet i računala, obično za Božić dobiju mali foto album s dvadesetak slika djece iz te godine. Lani smo preskočili, a i ove godine bih zaboravila da nisi pitala... Hvala na podsjećanju, moram to dati razviti još danas.

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Peterlin , puno super ideja. Thnx!
    Ja isto nikad ne znam što odraslima pokloniti, a opet neku sitnicu moram.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mi uopće nemamo običaj kupovati međusobno poklone (mislim na odrasle). Kupujemo djeci, svojoj, i nećacima. I kupujemo baki-mojoj mami. Kupovala sam svih godina svekrvi ali ona nije nijednom meni pa sam odustala od toga

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ima nas toliko, i velikih i malih, da je i smišljanje i kupovanje poklona postalo komplicirano. pa sam za odrasle uvela home made poklone by klinci: čestitke i ukrasi koje izradimo + keksi i kolači (svatko nešto napravi pa se razmijenimo i imamo od svega pomalo). olakšanje!

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mi ćemo mojim i suprugovim roditeljima pokloniti fotoalbum sa sklikama,
    ni jedni nemaju ni jednu našu sliku razvijenu, samo na kompu..

Pa sam lijepo napravila slike od našeg vjenčanja, prva, druga pa treća bebica i tako sve do danas....

Mislim da će im se sviđati

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja ću im ove godine kupiti šalove i rukavice. Imaju - barem meni - jako fora šalove u H&M-u koji izgledaju kao onaj vratni dio od dolčevite i navlače se preko glave, kupila sam to sebi, a i mami i svekrvi. Sad su sniženi na samo 35 kuna, a ja sam ofkors platila 60. MM-ovom tati sam kupila jedan jako lijepi šal u Marks&Spencer. Inače mami kupim majicu, knjigu, tako nešto, a MM-ovima obično zajednički poklon tipa nešto za kuću - ali kako im poklanjam već godinama kupila sam im već sve moguće male kućanske aparate, posteljine, stolnjake, sliku, prekrivač za krevet, Brita filter - tako da više stvarno nemam ideja.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

kod mojih uvijek pale knjige.
    obožavaju dobiti knjigu na poklon
    i iskreno ne sjećam se kada sam im zadnji puta nešto drugo kupila.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

e jesam u stvari mami prošle godine onaj bazenčić za masažu stopala,
    to je isto fora stvar, a nije bio nešto pretjerano skup.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Kod nas ima novogodišnji mini sajam knjiga tako da uglavnom odem tamo i nakupujem (mami, tati svake godine po knjigu, MMu, sebi, teti). A ko nije za knjige neki komad kozmetike, šminke, rukavice, kapa, čarape, svekrva jako voli ramove za slike...)

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja sam u zadnje vrijeme oduševljena s decoupage kutijicama. To mi je čini kao super poklon.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Zara1 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam u zadnje vrijeme oduševljena s decoupage kutijicama. To mi je čini kao super poklon.
    Pa je, neko vrijeme...

Mi smo prošli vikend kod svekrve prali prozore. Mene je poslije dopalo generalno čišćenje kuhinjskog ormara, pa sam s kredenca skidala te cirkusarije (moja vlastita izrada) koje skupljaju prašinu, pa me prošla volja da to i dalje darujem . Ali postojalo je vrijeme kad sam to s guštom radila i poklanjala, kao i staklenke ukrašene bojama za staklo, ukrase za bor i slično. Zato sam i napisala da ne darujem skupljače prašine.

Sve u svoje vrijeme!

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Zašto? Ja na to ne gledam tako. Meni su super i korisne. Čak ih i dijete ima nekoliko za spremanje sitnica i oduševljena je sa svakom.
    Posljednje uređivanje od Zara1 : 18.12.2012. at 09:44

ivano2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Kod nas ove godine jedna baka i deda dobivaju staklenku sa prženim bademima (staklenka ukrašena bojama za staklo) to im je zajedničko, a za dedu još neka flaša a za baku komplet za kolače (silikonska metlica, kuhača). Slično će dobiti i šogorica i buraz. Druga baka i deda dobivaju nešto iz DM - ne jedu slatko, baka ne peće kolače pa idemo na nešto što će sigurno potrošiti...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Zašto? Ja na to ne gledam tako. Meni su super i korisne. Čak ih i dijete ima nekoliko za spremanje sitnica i oduševljena je sa svakom.
    Nisam rekla da to nije dobar poklon. Je.

Mi smo samo došli u zasićenje, pa smo se prebacili na nešto drugo.

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku

mi smo ih tek nedavno otkrili

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Obicno se raspamete na fotke klinaca ili kalendare s fotkama, tako da se tu ne moze bas fulati.

Golden Point i Calzedonia (barem ovdje kod nas) imaju odlicne ponude mekanih pamucnih visokih dokoljenki u pristojnim bojama koje zimi fino griju, 5 pari dodje 10 €.

Ove godine sam za rodbinu i prijatelje kupila knjige (obicno spakiram knjigu + cokoladu), paket prehrambenih proizvoda za clana obitelji s dijabetesom (lijepo zapakirano u kosarici), fotografije u okvirima koje je ukrasila E. (bazicni paket foto-okvira iz Ikee koje djeca mogu ukrasiti sa onim sljokicastim flomasterima, zgodno), glazbeni CD-i... I uglavnom u svaki paket dodam po koji slatkis.
    Jednoj frendici koja voli skupljace prasine sam u Kauflandu (5 Kn!) kupila bozicnu kuglicu koja se moze otvoriti, i u nju ubacila cokoladice. Ona voli kiceraj, ostane joj za uspomenu, osladit ce se i mislim da ce joj se dopasti kao ideja (sve skupa mozda 10 Kn poklon, sramota me koliko sam na nju potrosila. ).
    Prosle godine sam drugoj frendici napravila slican poklon: kupila zimsku salicu za kavu/caj, naplela na nju "sal", i unutra ubacila paket Ciobara za toplu cokoladu. Odusevila se.
    Za decke uglavnom knjige + skijaske rukavice (znam da su izrasli iz starih. Kupila po punoj cijeni, kao Mima, a kasnije vidjela snizeno na 1 do 7 €!!), za curke neki zgodni pribor za skolu, komplet sal+kapa+rukavice, knjiga + spangice i slicno.
    Jedna od frendica ce dobiti ukrasenu bocicu maslinovog ulja iz mog vrta.

Morala bih izracunati koliko sam potrosila, ali mislim da nisam puno.
    Knjige i CD-e, koji su najskuplji, sam kupila na pred-bozicnoj akciji u knjizari (snizenje 25%).

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Odraslima ne poklanjam nista. Imam 8 djecova na listi koje darujem i to mi je dovoljno.
    Mami i baki posaljem naših kolača u nekoj prikladnoj kutiji. I to je to.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Odraslima ništa, samo djeci.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Mi ćemo se za Božić okupiti kod svekrve i svekrva (oni su jedini koji to slave u familiji), dođe i jedna prabaka, kćer s obitelji i tako to...a kako su svi redom predivni ljudi, obožavam im doći s poklonima (ne samo taj dan). Međutim, i svekrva, i njena kći, i prabaka imaju i rođendane taman u to BiNG vrijeme pa im onda za Božić dam nešto sitno, a za rođendan neki konkretniji poklon. Ove godine ću im svima pokloniti uokvirenu fotku svoje klinke (na kojoj je svatko od njih s njom u nekoj fora pozi, fotke prikupljala posljednjih mjesec dana
    Svekrva će za rođendan dobiti kapu, šal i rukavice, prabaka neko lijepo žuto cvijeće koje najviše voli, a šogi nešto sa štanda sa BiNG sajma u gradu, ima par štandova sa predivnim home made stvarima.
    (Svekrv će u veljači dobiti veliki lonac za kuhanje sarmi, neki dan se žalio kako nema takav lonac .

Kod mojih se selimo za NG ručak i tamo će mama dobiti neku fora majicu (koju joj dugujem od roćkasa jer nisam imala vremena za šoping) i knjigu o biodinamičkom vrtu. Tati ću uzeti pretplatu na Geo (koja je do NG s popustom) pa ću se i ja prikačiti na čitanje, brat neku bocu vina...

I da, svaka obitelj tradicionalno dobiva i panettone koje smo već kupili u Trstu (jer koštaju tri puta manje nego kod nas).

A draggog već čeka neki mali set alata (to ga neće razveseliti, ali to je skrivena poruka) + kupit ću mu cd od Boba Marleya, neki dan smo skontali da njega nemamo u kolekciji i da bi ga baš htjeli imati, pa, eto.

Inače, često poklanjam domaću hranu i piće, odem kod jednog travara koji doma radi razne rakije, soli, ulja i sl. pa kupim veće količine od njega i onda to dijelim prijateljima i rodbini, od drugog frenda kupim bočice ulja organski uzgojene lavande koju proizvode pa i to dijelim....
    Kupim neke fora knjige ili slikovnice na popustima, ako znam da netko namjerava negdje putovati i štedi, onda kupim vodič za tu zemlju, uzimam pretplate na časopise, ulaznice za koncerte, jednom sam dragom za roćkas kupila ulaznicu za skokove na Planici (i sebi), lani je za NG dobio kartu za RHCP (i ja od sebe , jedne godine za In music, i tako...

Kad naiđem na neke fora sitnice (npr. mala ručna svjetiljka za u torbicu, neki privjesak koji, kad se uključi, tjera komarce i sl.), onda kupim i poklanjam tokom godine kad netko naleti s rođendanom ili BiNGom.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Zaboravih na još dvije prabake koje će dobiti nešto od hrane koju smiju jesti (jedna je dijabetičarka pa će dobiti neke kekse i čokoladu za dijabetičare; druga je imala karcinom pa će dobiti zelenog čaja, steviju i kvalitetnu tamnu čokoladu bez šećera).

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Djeci kumova i dragih prijatelja (komada 7) mali poklon-paketići kao i svake godine-puzzle, pidžamice, set za izradu kolača, slatkiši... Ograničili smo se na nekih 60-80 kn po djetetu, simbolično. Roditeljima izradila foto kalendare s našim slikama+kutija domaćih kolača/keksa, sestri puzzle od naše zajedničke, njoj posebno drage fotografije, muž je dobio sliku na platnu naše curke (slika sa UZV-a).

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mi smo prošli vikend kod svekrve prali prozore.
    konstatiram da tamo često pereš prozore, ili je akcija od pred jedno mjesec dana preskočena

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    konstatiram da tamo često pereš prozore, ili je akcija od pred jedno mjesec dana preskočena
    Nije preskočena. Često perem prozore tamo. Zimi je to nužno zbog grijanja. Kak kod sebe, tak i tam - svi osim mene imaju nekakvih dišnih problema. (Ali nije neka tlaka - svaki drugi put ne otvaramo dupla krila).

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mojca, možeš kupiti obićne platnene vrečice, malo jih ukrasiti sa bojama i eto EKO vrecice za shoping...a unutra staviš domaće kolaće, med, ...nešto

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

mi smo ih tek nedavno otkrili
    I ti imaš curu, ako se ne varam, pa svašta može u kutijice, kod dečka slabo. Jedino mini legići.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

U besparici pali provjereno dobra knjiga iz antikvaijata i spržen CD dragog pjevača/ice.

Ove godine nikakav spektakl, ali sve što si priželjkuju - mama bon za frizeraj, tata miris, brat, hm?-ženu, čoeku majice od antikorporacijskih drugova anarhista koje će doći bogtepitokadsobziromnanjihovunonšalantnost, psu pseće slatkiše (novu ogrlicu je dobila za Nikolu, mada joj treba đemperić ali je meni bed oblačiti živinu a svake godine se prehladi po 1001 put), sinu smo ovaj mj. svašta kupili pa će od konkretnijih stvari dobiti u prvom mj. kolica, a sad će pod bor krasne štraplice na sobove i djedice koje mu otac redovito kupuje (a riječ je o prijenavedenomantipotrošaću). Možda pokleknem pa kupim neku H&M karafeku.
    Djeca prijatelja će dobiti po slikovnicu i slatkiš. Prijatelji dobiju bocu vina i kolače (znam praviti samo jedne ali su fini) ili ispečemo kruh pa odnesemo na druženje. Svekiji vjerojatno slike našeg čeda..možda i uokvirene

Znamo se često udružiti kod kupnje nečega. Da smo bili ažurniji mogli smo imati svima po taj foto album s obzirom da nas povremeno poslika profi foto prijateljica pa i ja ispadnem mnogo lijepa.

baka avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Nisam rekla da to nije dobar poklon. Je.

Ja sam došla do kompletnog zasićenja glede poklona kada se očekuju. Ne da mi se ni peći kolače. Pa pečem ih cijelu godinu. Sada mi je izgovor druženje sa unukom, klikanje po internetu, pletenje... uh da mi je neka rodica tipa Peterlin sa tim akcijama pranja i pospremanja, nema bolje ideje.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Hvala svima na idejama. Evo obavila danas kupovinu:
    -baka: namaz od zelenih maslina, namaz od crnih maslina, šal za preko glave iz HM-a (hvala na sugestiji) sve skupa 75 kn,
    -deda mlađi: rokovnik i USB stick 16 GB neki high speed (to si je želio, ja sam ga malo upgradeala) 145 kn,
    -deda stariji: krema za brijanje, mlijeko za tijelo, spužvica za kupanje, trodijelni kalendar kakav voli cca 70 kn, (njemu fakat više ne znam što pokloniti!)
    -moj brat: litra maslinvog ulja (to je poželio) i Jadro keksi (obožava ih), cca 100 kn
    -MD: zimska kapa sa znakom Medveščaka i debela zimska majica 205 kn

Oko 120 kuna po glavi, više nego sam planirala, zadnje dvije godine smo imali dogovor o limitu od 30 kn i simboličnom daru... ja sam bila za to da nastavimo, ali se moja mama povampirila jer je nemaštovita a za njom i brat... ugl. 4 puta više od zadnje dvije godine, ali opet prihvatljivo, nije tako strašno, u neka sretnija, bezbrižnija i nepromišljenija vremena znala sam ovaj ukupni iznos potrošiti na jednu osobu. Eh....

I da... u DM-u sam našla papr za umatanje, 7 metara za 5,90 kn! Fakat povoljno. Ako koga zanima.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Gdje ima namaza od maslina?

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

U Dioni. Dida Boža. 19,90 komad. Nije loš.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Znam, znam, nije loš, ali ga već dugo nisam vidjela.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mercator sigurno ima sve moguće namaze (na delikatesama su obično fest skupi, ali zna toga biti i na policama gdje drže kisele krastavce za nešto manje para). Mislim da sam vidjela i u Sparu, španjolske. Zna biti u Superkonzumu - domaće.

Ja se spremam za Badnjak napraviti vlastiti namaz od maslina (neš ti mudrosti): u multipraktik frknuti crne iskoštene masline, malo kapara i par slanih riba i da vidiš fešte... Nije to loše ni za poklon - od jedne staklenke crnih maslina (ima u Lidlu litrenka, mislim da je nekih 17 kn) napraviš darove za cijelu obitelj! Samo treba naći prikladne staklenke. Ima ih u Šumoopskrbi, lijepe sitne osmerokutne, nisu baš badava ali uzmem nekoliko svake godine.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Znam, znam, nije loš, ali ga već dugo nisam vidjela.
    Velika Diona na Borongajskoj. Možda ti je blizu.

Peterlin, nabijaš mi komplekse na svakom topicu!

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Hajde, Mojca, kad narastemo, bit ćemo i mi ko Peterlin !

Ako sam dobro izračunala, meni fali još tričavih 7 godina pa da postanem tako praktična i mudra i još štošta

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Možete u staklenku redati i npr. bademe, pa red oraha, lješnjaka, suhih brusnica i sl. Poigrati se bojama i sve to zaliti s medom (da dođe do dna) i staklenku povezati nekom lijepom mašnom. Pa kad se bakicama jede slatko da si mogu malo zagrabiti uz čajić.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Mmmmm kako lijepa i ukusna ideja. Med tek na kraju ili nakon svakog sloja?

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Pri kraju, malo ga možda otopiti u loncu tople vode prethodno....ovisi što se stavlja i o medu...možd aje najbolje probati najprije s manjom količinom...

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Palčica, ovo mi je tako fora!

Hvala ti !

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ajd nek sam nekom pomogla.
    Meni je to bilo super iznenađenje kad nam je jedan Božić prijatelj poklonio pa smo mu ukrali ideju za druge frendove. Još smo poklopac obukli u pepito uzorak tkanine (etno efekt) i špagu....Originalno izgleda, a i zdravo je! Znam i kolačiće (muffine ili keksiće) spakirati u metalnu kutiju (jeftinih je bilo u Hoferu i IKEA-i). Za klince mogu biti u obliku životinja ili slova njihovog imena. Ja se danas bacam na to.

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Vidiš, ne mogu se sjetiti da sam ikad vidjela modlice u obliku slova!

Što i to postoji...negdje ?

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Kekse na fjalš mašinu možeš oblikovati u obliku slova.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ja ih mišljah ispisati - mada sam jučer za 20 kn kupila hrpu doduše plastičnih modulića sa oblicima i živinama u kaufu. Što je to flajš mašina? - kuhinja mi nije prirodan interijer...

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Mašina za mjevenje mesa. Mogu se dodati nastavci za praviti kekse.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ništa! Bankrotirala bih da svima idem nekaj kupovati. Niti se s njima vidim uopće.
    Nema se love i ne očekujem ni ja ništa, a bome niti ne kupujem. Kupujem jedino djeci.

Ove godine sam ispekla puno kolača pa ću ovima kod kojih idem donjeti lijepo upakirani paketić kolača i to je to!

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

slike su najbolje i jeftino je. moji se uvijek zale da nemaju niti jednu razvijenu sliku. zato ce ove godine dobiti uramljene slike veličine 30x40 (jednu naravno). jeftino je, veliko i znam da ce pasti na guzicu. slikali smo malenu onako profi za ročkas pa imamo sad genijalnih slika. oni niti ne znaju za taj fotosešn, tak da očekujem ;wow", "oooo" i slično
    u lidlu sam kupila te velike rame/okvire 30x40 u pola cijene na snizenju za 25kn/kom, a razvijanje ce me izaci 35 po komadu.
    sto još? nista!

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

do sad smo darovali:
    -domaće kolače spakirane na tanjuru ukrašenom decoupage-om
    -naše fotke većeg formata
    -kalendar s fotkama unuka
    -ukrase od slanog tjesta
    -... nemrem se više sjetit a sigurno je toga bilo još...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •