Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Loše mi je

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno Loše mi je

Ako itko zna pomoć za moje stanje-pomagajte. Ovako- muka mi je konstantno. Mirisi svi mi diži želudac u nebesa. Loše mi je, zamagli mi se pred očima bez obzira ležim, sjedim, stojim, samo mi dođe neka magla i sve mi je bijelo to traje kojih 3-4 sec. Blijeda sam... jel moguće da je to sve samo zbog trudnoće ili da jurim kod doktora???

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Može biti od trudnoće, ali...odi doktoru, nemoj juriti, ali kreni. Pa ćeš biti mirna ako nije ništa ili će ti pomoći ako nešto je.
    To je moj savjet. I javi se kako si, može?

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ha cuj, ja sam undr,trudnoci imala takve simptome! I jos povracala kaj sam god pojela,popila, i ak nisam jela,pila,,onda me samo napinjalo! Otisla sam u bolnicu,pregledali bebu, i poslali na zaraznu! Bila u dnevnoj bolnici,infuzija, i kao viroza! Trajalo to tako cijeli dan, dr.bolje! Ak nisi sigurna, bolje odi! Javi nam se

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Javim vam. Sutra ću ić... Osijećam se ko da sam bila dana na vrtuljku..

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj krescenija prvotno napisa Vidi poruku
    Ako itko zna pomoć za moje stanje-pomagajte. Ovako- muka mi je konstantno. Mirisi svi mi diži želudac u nebesa. Loše mi je, zamagli mi se pred očima bez obzira ležim, sjedim, stojim, samo mi dođe neka magla i sve mi je bijelo to traje kojih 3-4 sec. Blijeda sam... jel moguće da je to sve samo zbog trudnoće ili da jurim kod doktora???
    meni se to desilo tri puta u zadnjoj trudnoći u prva dva mjeseca trudnoće...upravo ista situacija...

mjerila sam tlak, a njega nema!!! 95/65!!!! (inače 120/70) nakon mjerenja bi popila kavu, legla i odspavala, probudila se ko nova

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ja sam bila takva i bilo je od tlaka i jaaako niskog željeza. Čim sam počela piti sirup bilo mi je lakše, a i dan danas znam kad mi se počne magliti da sam koma, isto sam blijeda.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Dobila uputnicu za krv i mokraču sutra to riješim i u petak s nalazima kod dok. Za sad sam dobila reglan...

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj krescenija prvotno napisa Vidi poruku
    Dobila uputnicu za krv i mokraču sutra to riješim i u petak s nalazima kod dok. Za sad sam dobila reglan...
    A kako se sad osjecas? Bolje,isto?

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

I meni je tako znalo biti u par navrata u pocetku trudnoce. Ne konstantno, nego na momente.
    Isto sam bila blijedja nego inace, a zeljezo mi je bilo ok.
    Jsi li pod nekim stresom ili fizickim naporom?
    Ako je od trudnoce ( a nadam se da ti nista drugo nije), odmaraj i cekaj da projdu ti prvi tjedni. Kasnije ce ti biti bolje, kada se organizam malo privikne na novo stanje...
    Sretno!

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Valjda će proći. Malo mi je bolje. Jedem samo hranu gotovo bez mirisa i pijem običnu vodu. Pala sam 6 kg i već sam stvarno na izmaku snaga. U petak idem na pregled pa ću zamolit gin. da mi nekaj da jer ne mogu jest samo mrkvu, kruh, jabuku itd.. Ja bi nekj konkretno bez da kasnije to izbacim... Prroći će valjda.. Bitno da je mrvica dobro...

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Dobra ideja da pitas doktora za nesto, 6 kg je stvarno dosta, a jos dvoje djece i obaveze........ Vjerujem da ti je tesko.
    Koliko si sada tj trudna?
    Pijes li kakve vitamine, mozda ti to pomogne da malo vratis snagu.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

12 tjedana. Ne pijem nikakve vitamine, pokušavam svježe voće i povrće s čim manje mirisa i okusa pojest... bojim se pit vitamine s obzirom na količinu hrane koja stvarno ostane u meni jer imam i gastritis pa da mi još ne naškode za želudac...

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Dr ti može dati Reglan tablete ili Torecan čepiće (oni se rjeđe daju, ali ako ti je tako jako muka i gubiš kg, možda ne bi bilo loše).

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

I dalje reglan...nisam dobila trudničku...bebač je ok (11+4 sam po uzv) imam upale neke dolje....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •