Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: kasnjenje 2.menstruacije!

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno kasnjenje 2.menstruacije!

Dojim. Prvu menstruaciju nakon poroda dobila sam nakon 5 i pol mj. Sad druga kasni 5 dana. Ima li slicnih iskustava? Je li moguce da ciklusi nisu jos redoviti. Jer stvano muslim da nisam trudna!

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Moguće je i da ciklusi još nisu redoviti pogotovo zato što dojiš, ali i da si trudna. Kupi neki jeftin test i riješit ćeš nedoumicu.

Kayyya avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

i meni su oba puta te prve menge bile neredovite, ipak treba vremena da se ciklusi ušeme, posebno ako još dosta dojiš

s prvom curkom sam dobila nakon 7,5 mj, slijedeću opet tek nakon skoro 2 mj, pa cca 40 dana pa se to lagano skraćivalo na normalan ciklus

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Vjerujem da je to i kod mene slucaj tj.nadam se jer mengi ni traga

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Dosla teta menga nakon 10 dana odgode jeee!

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ma to je normalno, zbog dojenja su još hormoni na ludovanju. Meni inače ciklusi najviše dana, sada 37, 40, 45 pa onda 30 što nije bilo nikada i sve je ludo. Pa se ubaci nekakvo krvavo mrljavljenje dva puta unutar ciklusa, nevezano za O. Nikako s time na zelenu granu.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

a jel moguće da se radi dojenja starijeg djeteta, menstuacija skoro smanji, naime imam mengu svako recimo 29 dana, ali ispada da u par zadnjih menga krvarenje je skoro pa nikakvo ili to ipak ima veze s godinama 42+

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •