Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
Bila sam razmišljala i o opciji da ostanem malo pred bolnicom, na parkingu, kako kaže Bubilo, ali nekako mi to više nije privlačno nakon iskustva trudova i poroda. Ima nešto u tome da je za uspješne trudove potrebno da se rodilja osjeća zaštićeno - a tako se ne bih osjećala u mraku na parkiralištu... prije bih izabrala porod u autu ili kod kuće
Da, vidiš nisam se toga sjetila... iako mi je jedna od tih ideja na temu "ispred rodilišta" bila da iznajmim sobu u nekoj kući preko puta rodilišta, ali tu sam se odmah sjetila da ko zna kakvu bi sobu našla i bi li uopće htjela biti u njoj .

Zanimljivo je kako bismo radije bile u mraku na parkingu ili rodile u autu, nego ušle "tamo" prerano.

Slažem se da je 5 minuta individualno, i nakon što krenu ti na 5 minuta i dalje može proći još par sati... intenzitet trudova je zbilja dobar savjet. Ali i tu je teško dati "objektivan" savjet što su to jaki trudovi i kad su značajno jači od onih do sad, ja sam valjda tako dugo i ostala jer sam zamišljala da je ta bol stop puta gora, i stalno sam bila uvjerena da kad stvarno krene će biti puno gore . Ono, dokle god mogu izdržati, mogu ostati i doma.

Za zadnje pitanje o rizicima ne znam odgovor.