-
Ništa mi se ne da
Baš kao što piše u naslovu, ništa mi se ne da, uopće nemam energije.
Sad mi je 2 g. i 5 mjeseci od početka GBS-a, najgori dio sam odavno preboljela, ali posljedice još traju i još će dugo trajati.
Doma sam, starija cura ide u vrtić, mala od 2.5 g. je doma, baka dođe ujutro da stariju odvede u vrtić (blizu nam je, mogu i ja kad je suho vrijeme, ali je rizik da padnem po cesti, pa to izbjegavam). Baka je kod mene do pol 4, čuva dijete, pomaže oko kućanskih poslova,odvede malu u šetnju, skoči mi u dućan po nešto.
Ujutro obavljam stvari po kući, kuham, vježbam. Sve ko na usporenom filmu, pa mi treba vremena za sve. Popodne se igram s djecom, i nakon cijelog dana, umorna sam ko pas, a nisam ništ konkretno napravila. Treba mi bar 10 sati sna da mogu normalno funkcionirati.
Znam da je razlog tome mišićna slabost, ali svejedno htjela bih podići razinu energije. Tokom dana trudim se raditi po doma koliko mogu, ali to je kao da si normalna osoba stavi oko svake noge uteg od 10 kg, i tak hoda po stanu. Ako ne vježbam, nemam nade za napredak. Ako vježbam ne mogu spavati od bolova i grčeva, i drugi dan sam za ništ.
Kako na prirodan način podići razinu energije i smanjiti potrebu za snom?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma