Citiraj Bodulica prvotno napisa Vidi poruku
Kupila sam ovu boschovu, ali još ne znam kakva je jer kuhinja je tek u izradi pa ću još neko vrijeme pričekati sa recenzijom . Odlučila sam se za nju isključivo radi nekih usmenih preporuka.
Ovo nam je već 3. suđerica u 10 godina. Prva je bila Candy i bila sam izuzetno zadovoljna s njom dok se nije nakon 8 god. pokvarila. Doduše, naknadno smo je popravili pa je završila kod sveki i još tamo radi. Prije nešto više od godine dana smo kupili Beko i nakon početnog zadovoljstva u zadnje vrijeme me je počela ljutiti. Zamuti mi se suđe bez ikakvog konkretnog razloga jer uvijek radim sve isto :/ Naprosto, svako četvrto, peto pranje odradi kako treba, a ovo između je sve mutno kao da mi sol negdje curi, a provjereno je da nije do toga. Probavala sam s raznim programima, tabletama, ali sve je isto... Na kraju ova ide u bodule pa ćemo vidjeti hoće li tamo biti *poslušnija* pošto je tamo kišnica. Uzdam se da ću s ovom boschovom biti zadovoljnija.

I mi smo uzeli Bosch, za sada smo jako zadovoljni. Radi izuzetno tiho i stane više suđa.