-
istina...stvarno ne znam što ljudi vide u tim klaunovima..meni su ružni i strašni
no dobro...
kod nje je to krenulo još prije 2 godine kad smo prisustvovali jednoj predstavi na otvorenom. Bilo je pričanja na mikrofon, gužve...zamaskirani striček i odjednom je ona vrisnula, primila se za mene, panično tresla..ma ne znam mogu li vam uopće dočarati kako je to izgledalo..uglavnom strašno...nisam odmah ni shvatila što ju je spopalo...a da stvar bude gora, sljedeći dan smo išli na kupanje na bazene..i naravno da je tamo paradirao kostim! sirota je bila van sebe..
svaki petak u vrtiću tete organiziraju predstave u kojima i one same glume, nekad se obuku, nekad imaju kazalište lutaka..tu je ona puno slobodnija..iako i dalje pristupa s oprezom..
doma se preskida 20 puta dnevno u svakakve haljinice..jedan dan sam joj našminkala brkove sve s namjerom da je to prođe, htjela sam obući kostim, to mi nije dala pa sam odustala. Želim je voditi u kazalište no nakon nekoliko neuspjelih pokušaja ( jednom smo uspjeli sjesti u kazalište i istrčali van, drugi puta smo došli samo do zgrade..i tako..) shvatila sam da trebam još pričekati..
vidim da nas je dosta sa istim/sličnim problemom, doduše, ovo za gumbe sad prvi puta čujem...mišeki mali bojažljivi..samo da to ne traje predugo..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma