-
petarde
Nisam nigdje nasla da se bas o tome prica a ja sam od jucer poprilicno van sebe zbog tog pucanja. Petarde mrzim iskonski. Oduvijek. Bas onako iz dubine duse.
I dodje jucer moje dijete od 10,5 godina, i uzbudjen do boli, prestravljen od toga kako cu reagirati, isprica kako su bili blizu skolskog igralista, on i jos trojica njegovih pajdasa iz razreda i pucali petarde.
uh. uh. prvo sam mu skuhala caj jer je promrzo. nisam vikala, nisam pokazala da sam uzrujana. samo sam ga podsjetila koliko ja to ne volim, i objasnila zasto. opasnosti za ruke, glavu, oci, , buka, zakon....ma nista. totalno je bio van sebe od srece, shvatila sam iz price da ga je bilo strah ali da je i uzivao do kosti.
svjestan je kaze da je to opasno, ali moram, kaze shvatiti da pazi, da nikada ne bi, ne znam probao zapaliti neku koja se nije htjela zapaliti. sad sam pretrazivala internet i nasla da je to jedna od najopasnijih stvari koje mozes napraviti, dakle, netko od tih djecaka je "obucen" kako se koristi.
i da, rekao mi je da su u kvartovskom ducanu kupili te petarde, nigdje nisam nasla kolika je kazna za prodavanje djeci ispod 14 godina, ali sam mu rekla da cu obici sve ducane u blizini u zaprijetiti im policijom
.
sludjena sam skroz
kuzim da su to valjda muske spike, nemam muskarca u kuci da preuzme temu, cak sam mu obecala da cemo za novu godinu zajedno pucati ta sranja, ali da ga molim da se do tada suzdrzi ali bojim da je to iskusenje previse primamljivo.
imate li s tim iskustva? savjet?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma