Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: petarde

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ja sam jako protiv petardi. Razumijem vas koji kažete da ste protiv zabrana, ali petarde su nešto što svom djetetu nikad ne bih mogla dopustiti ni pod kakvim uvjetima, pa da se na glavu postavim.
    Ne znam kako bi bilo da me žica ni kako bih postupila, vjerojatno bih i ja onda tražila savjet. Na sreću je još dovoljno mali da me sluša (8 godina, nije još u ovoj dobnoj skupini), iako neki dečki iz njegovog razreda bacaju petarde po školskom igralištu. On zasad zna moj stav i slaže se sa mnom (ajde, bar nešto).
    Dosad me jedino pitao smije li za Novu godinu paliti prskalice - ali s obzirom da su to nedavno radili na satu likovnog ne vidim razloga zašto bih mu to zabranila.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Dosad me jedino pitao smije li za Novu godinu paliti prskalice -
    ae. tako to krene. s prskalicama.
    moj stav je da moram nekako nagraditi kad me pita. a ne treba. ostane mu par kuna uvijek, može sam kupiti bez da ikada saznam.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Moj izlazi van samostalno i druži se s četvrtašima. Ako mu ja ne dopustim na svoj način, i napravim od toga obiteljsku svečanost, sakrit će se u neko grmlje i svejedno probati. I još će se u panici da ne bude otkriven ušeprtljiti i tko zna.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam jako protiv petardi. Razumijem vas koji kažete da ste protiv zabrana, ali petarde su nešto što svom djetetu nikad ne bih mogla dopustiti ni pod kakvim uvjetima, pa da se na glavu postavim.
    Ne znam kako bi bilo da me žica ni kako bih postupila, vjerojatno bih i ja onda tražila savjet. Na sreću je još dovoljno mali da me sluša (8 godina, nije još u ovoj dobnoj skupini), iako neki dečki iz njegovog razreda bacaju petarde po školskom igralištu. On zasad zna moj stav i slaže se sa mnom (ajde, bar nešto).
    Dosad me jedino pitao smije li za Novu godinu paliti prskalice - ali s obzirom da su to nedavno radili na satu likovnog ne vidim razloga zašto bih mu to zabranila.
    Ovako je i kod nas. Moj mlađi mrzi petarde pa ga kvartovski derani teroriziraju + bacaju nam ih na balkon... ufff...

Djeca su palila prskalice dok su bila mala, a sad su to prerasli pa im radije kupimo jedan pošteni vatromet za Novu godinu nego petarde. To je smeće, a još je i opasno. Vatrometom se bavi mm, palimo ga na velikoj livadi u susjedstvu gdje nema ničega zapaljivog u blizini.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •