Frendica gleda jedan stan u Dubravi (Zagreb) i ne zna koliko je cijena realna. Molim, ako netko zna trenutne ostvarene cijene stanova u starim zgradama da mi javi, dosta je hitno.
Hvala.
Frendica gleda jedan stan u Dubravi (Zagreb) i ne zna koliko je cijena realna. Molim, ako netko zna trenutne ostvarene cijene stanova u starim zgradama da mi javi, dosta je hitno.
Hvala.
Posljednje uređivanje od Teta Eta : 21.12.2012. at 19:58
Ovisi gdje u Dubravi, koje zgrade, kat, sobnost i sl.
Dubrava ti drži cijenu,zapravo je jedan od skupljih kvartova,trenutno, samo ne znam zašto
Thanks. I meni se cinilo da je cijena malo visoka (makar je relativno niska) u odnosu na druge kvartove.
ovisi kako je neko napisao-starost, smještaj itd, al nađe se jeftinijih nego u drugim kvartovima, stanovi se jako slabo prodaju i obavezno treba tražit da se spusti cijena, neko drži nerealno visoku cijenu, a stan stoji mjesecima neprodan, izašla sam sad iz štosa, do nedavno sam tražila stan i pročačkala cijelu dubravu, treba dobro proučit oglase i procijenit neku realnu cijenu
Teško je biti pametan kad je realna cijena u pitanju. Koliko ti ljudi traže za stan ? Ja sam pokušavala prodati stan i odustala sam. Nije mi bilo sila i poklonit ga neću. Neka stoji. Zašto? Zato jer sam stavila neku prosječnu cijenu i to 950 eura/m2 i što se desilo? Dolazili su ljudi, zvali i svi odreda su očekivali bar još 10% nižu cijenu, a to bi im bila premija na lotu. Jer stan je na odličnoj lokaciji u super zgradi za koju se svi otimaju i još je i pogled fantastičan. Do prije nekoliko godina, ne tako davno, možda 5g su se stanovi u toj zgradi prodavali za 1750 eur/m2
Znam da je kriza, da nema keša, da se slabo prodaje i kupuje, da banke ne odobravaju kredite...razloga je milijun, ali treba se staviti u realne okvire, a ne očekivati nerealno niske cijene. Ničemu cijene nisu pale, dapače, unatoč krizi auti i dalje isto koštaju. Namještaj, bijela tehnika, ma sve, a stanovi jesu pojeftinili i to drastično i onda ni to još nije dosta.
Ovo je samo moje iskustvo i mišljenje, nemojte me krivo shvatiti.
Tanči, ko što rekoh-jako sam tražila i obilazila stanove pa znam kako šta ide, al na ovakvu cijenu ko tvoju nisam naišla (smijem li pitati koji je to kvart?), da, cijena treba biti realna, al je činjenica da kad je visoka cijena-kupac očekuje da se malo (ne previše) cijena spusti, u nekim kvartovima je cijena i dalje ko prije, pa se ne može reći da su svugdje pojeftinili stanovi.
Gle i ja ko Tanči prodajem stan al ga bogme ne dan badava samo zato kaj neka mlada cura treba dići kredit.
Svi bi kupili stan za što manje novaca i sa što manje ulaganja i još da im ostaviš sve u stanu.
Naravno ak imaš nekog ozbiljnog kupca da ćeš spustiti cijenu.