Bok društvo, eto mene nakon dosta vremena. Ovako, imam poprilično specifičnu situaciju pa ne zamjerite na malo opširnijem postu. Kopirat ću na još par tema, veće šanse da prije dobijem odgovor. Malac je 4. rujna završio na Rebru, leukemiju ima. Zasad dobro guramo, usprkos naglom odvajanju po noći, izgurali smo s dojenjem usprkos tome,blisteru, sooru itd. No, sad smo u situaciji da ja vjerojatno neću moći biti uz njega nekoliko dana jer me lovi nešto, prehlada, gripa, nešto je, najvjerojatnije neću smjeti na odjel. Ipak im nešto takvog može doslovno ugroziti život. Izdajanje i pohranjivanje mlijeka u frižider u sobi mi ne dozvoljavaju jer je to ipak bolnica, kao to bi moralo biti u sterilnim uvjetima, da ne uđe neka bakterija itd. Moram postaviti ono mrsko pitanje, za koje znam da ne mogu dobiti odgovor ovdje, pa ako može, šaljite mi u inbox. Koje mlijeko da mu dam? Ja veze nemam o tim stvarima, s tim da moram naglasiti da se čini da su kemoterapije ubile i prijašnju osjetljivost na mliječne prizvode. Ima godinu i mjesec dana. Pls, nemojte me ignorirati, na sto muka sam, pošizit ću. Sve smo izgurali, i sad ovo...