Mi smo i dalje izmučeni dojenjem. Malac ima 8tjedana, od prve noći ima urnebes u crijevima, da ne znam da on prducka mislila bi da je MM koji su to zvukovi, popračeni užasnutim vrištanjem, prije stolice, za vrijeme, i dok prducka.
Podoji, posebno jutarnji započinju da moje mlijeko u mlazovima mu izlazi, on se grca, pušta dojku, plače, hvata opet i tako dok ne posisa pola, malo poslije kaka i prducka da se čuje skoro prostoriju do,samo 1 od 10 puta se pokaka da ne plače, dajem mu BioGaia kapi, jedem sve lagano, pijem domači komorač, dojim u svim mogućim pozama, al nikako da prestane.
To ga toliko muči da imamo jako kratke trenutke u danu kad je miran i budan, tu i tamo se osmjehne, ali čini mi se kao da mi se cijeli dan svodi na plač i nemirno spavanje jer čim počmu plinovi krene vrištanje i moram ga nosit iako ni to ne pomaže.
zar zaista krivo dojim, ne znam u čemu griješim, prvi mjesec je dobio cca 1300g.... ništa osim dojke nije stavio u usta, niti želi... i ima običaj iza svakog podoja vuči u prazno bez da sisa, kao dudu, ako ga skinem sa dojke urla.... umorna sam od tog, ne smijem se mrdnuti od kuće, šetnje se pretvore u vrištanje, ako izađem zovu me nazad da neutješno plače...a u biti uvik je problem to kakanje.
Pomoć?