-
nisu joj dali jesti..
malo čudan naziv, ali najbolje oslikava situaciju...
naime neki dan sam u 11:45 došla po svoju kćer u jaslice i sva djeca su sjedila i jela ručak dok je moja sjedila za stolom s komadićem kruha dok su tete hranile drugu djecu. stvar je u tome da moja kćer ima pravo bit do podne u vrtiću, a tete daju ručak u 11:30 jer se djeci oko podne spava što mi je skroz o.k. ono što me muči jest da se nisu sjetile mojoj kćeri dati bar malo variva u tanjur tek toliko da i ona jede kad već svi jedu. moram napomenuti da u poludnevni program nije uključen ručak i moja kčer nema pravo na taj ručak i inače je uvijek skupim oko 11 iz vrtića, al taj dan nisam stigla. ipak nije mi jasno kako netko može djetetu ne dat jesti kad sva druga djeca jedu. pa ja bi donirala vrtiću 1kg mesa ako bi ih taj jedan ručak više bacio u minus!!!!!!
kad sam im prigovorila na lijep način da mi to baš i nije u redu nisu uopće shvatile što im govorim uz napomenu da im javim idući put kad budem kasnila, ja na to pitam dokad ona smije bit u vrtiću , a one su mi rekle da može do podne. ništa ne mislim poduzimat po tom pitanju samo me zanima mišljenje ostalih mama, da li smatrate da je moj prigovor bio na mjestu?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma