Pokazuje rezultate 1 do 50 od 183

Tema: nisu joj dali jesti..

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Koliko je meni poznato svaka teta će primiti i utješiti dijete ako mu se nešto desi. Ali svi smo svjesni činjenice da jedna teta ne može brinuti o samo jednom djetetu ako ih u grupi ima 20. I da je jednostavno neizvedivo da jedno dijete teta tješi do dolaska roditelja jer h ima još 19 o kojima treba brinuti, premotati ih, možda se još koje bubnulo...Ako si htjela takvu brigu o djeteti gdje će se o njoj brinuti 100% jedna na jedna trebala si uzeti čuvalicu.
    Ja znam da moje dijete kad se udari ili padne ili rasplače da će je teta primiti, pomaziti, poljubiti i utješiti, ali ne do mog dolaska jer je to nemoguće i ja sm toga svjesna.
    Drugo, ta tvoja situacija....kaj ja znam. Ti nemaš dogovoren ručak u vrtiću i to ne plaćaš.
    Tvoje dijete može u vrtiću biti do podne a oni dobivaju ručak u 11:30. Dakle, realno, da tebi dijete ostaje svaki dan do 12h svaki dan bi bila u situaciji da gleda kako druga djeca jedu a ona ne jede jer nema pravo na taj ručak. Da grozno to zvuči, ali tako je. Onda se vjerojatno ne bi bunila.
    Znam da ja osobno ne bih dramila u toj situaciji i da bih bila zahvalna i na toj šniti kruha koju su joj dale.

Posljednje uređivanje od ana.m : 26.12.2012. at 14:23

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •